2777
2789
عنوان

آنلاین شاپی ها جمع شید اینجا از نی نی یار بپرسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 50 پست
کلا اینجا یک سایت زنونه هست من از ۸۹ اینجام. ولی کاربری قبلم سر زایمانم نمیدونم چی شد یادم نمیاد رمز ...

همه هم خانم هستن میتونین با صادق بودن و فعال بودن حسابی فروش داشته باشین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک میزنین جنسی که میخوایین بفروشین رو عکس میذارین اگر عکس بذارین و فعال باشین فروش خوبی خواهید دا ...

خوب توی هر تالاری بزاریم فرق نمیکنه؟ 

چون من یه بار گذاشتم منو تعلیق کردید. 

با کلی خواهش برگشتم😁🤦🏻‍♀️

این کارا رو خواهش میکنم دقیق بهمون بگین. چون من دوست ندارم برای کاربریم مشکل پیش بیاد .

خوب توی هر تالاری بزاریم فرق نمیکنه؟  چون من یه بار گذاشتم منو تعلیق کردید.  با کلی خواه ...

تو ساعت من هر تالاری بزنین تعلیق نمیکنم ولی تو ساعتهای دیگه بهتره تو فروشگاه بزنین چون تعلیق نمیشین

تبادل نظر بزنین بعد فروشگاه رو پیدا میکنین

تو ساعت من هر تالاری بزنین تعلیق نمیکنم ولی تو ساعتهای دیگه بهتره تو فروشگاه بزنین چون تعلیق نمیشین ...

الهی از آسمون و زمین براتون برکت بباره💚❤️🌹

شما چه ساعتایی هستید من همین ساعتا فعالیت کنم

ببخشيد تالار بزنيم منظورشون چيه؟ و تو چه ساعتي؟ از كجا ساعتشو بدونم؟ واااقعا ببخشيد انقدر سوال مي ...

عزیزم. توی نوار بالا تبادل نظر رو میزنی، میای پایین صفحه،

این قرمزا تالار هستن میری تو فروشگاههای نی نی سایت بعد میری تو تالار مورد نظرت. حالا نی نی یار پنج میگن که هر زمان من هستم بزارید هرجا. زمانی که ایشون نیستن توی این تالار بزارید

الهی از آسمون و زمین براتون برکت بباره💚❤️🌹 شما چه ساعتایی هستید من همین ساعتا فعالیت کنم

شنبه تا چهارشنبه از 5غروب هستم تا یازده شب 5شنبه و جمعه از صبح هستم تا یازده شب روزای تعطیل رسمی از صبح هستم تا یازده شب مثلا همین چهارشنبه که تعطیله از صبح هستم تا یازده شب

ممنون عزیزم همینطور برای خودتون❤️😍