2777
2789
چه جوری با ازدواج بشرفت میشه کرد؟

بستگی داره پیشرفت رو تو چی ببینی 

اونوقت فرد موردنظرت هم متفاوت میشه 

یکی دنباله درسه میره دنبال کسی که دغدغش درس و ادامه تحصیل باشه ، وقتی دونفر باهم به یه چیز فکر کنن بهم کمک میکنن رشد کنن

یکی دنبال پوله میخواد مدام مسافرت بره مدام خوشبگذرونه 

و پیشرفت رو اینچیرا میدونه میره با ادم پولدار ازدواج میکنه

یکی پیشرفت رو تو بچه و تربیتش و... میبینه 

خلاصه هرکی یه جور 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

ارامش و همدم . 

این سوالو روز گروه خون از همه پرسیدن من گفتم یه همراه و همدم که کنارش اروم باشم

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی که باهاش علاقه و اهداف مشترک داشته باشم که با آرامش کنار هم پیشرفت کنیم و به اهدافمون برسیم و زندگی مون رو بسازیم.یک همچین آدمی.

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.
ببخشید مثلا چه کمکیه مرد پیش ادم باشه  چه کاریه که زن از عهدش برنمیاد و مررررد میخواد

مثلا میری بیرون همین که ببینن یه مرد بغلته خیلی احتمال اینکه بهت گیر بدن کمتره 

و خیلی مسائل فرهنگی اجتماعیه دیگه که بخوام باز کنم خیلی زیاده

خب بدون تعارف هدف اصلی ازدواج تامین نیازهای ج نسیه  ولی در کنارش اهداف دیگه هم باید تامین بشه& ...

اره خب به نظرم منم همینه ولی همه یه جوری رفتار میکنن انگار این کم اهمیت ترین دلیل ازدواجه و واقعا احساس کردم من خیلی شاید ذهن بدی داشته باشم

از ازدواج متنفرمممم.یه بار ازدواج کردم و به غلط کردن افتادم.😂😂

اگه به فرض بخوام ازدواج کنم هدفم فقط بچه دار شدنه....

غرورت تمامِ توست.هرگز آن را به هیچ و پوش نفروش.از آمیختن تفاهم و نیاز و هوس و وابستگی،چیزی خلق می شود که ما نامش را گذاشته ایم‌ عشق. در زندگی ات آن را بار ها و بار ها تجربه خواهی کرد،و هر بار خواهی پنداشت که این بار تفاوت دارد،که هر بار اشتباهی بوده است،که این بار آخرین بار است...نمی گویم چیز بدی است،لازم است؛امّا غرورت را تنها برای یک بار و تنها برای یک نفر،فدایش کن... از کفرِ من تا دینِ تو راهی به جز تردید نیست...دل خوش به فانوسم نکن این جا مگر خورشید نیست؟...با حس ویرانی بیا تا بشکند دیوارِ من...چیزی نگفتن بهتر از تکرار طوطی وار من. یادمه قبل آشنایی با تو همیشه از اسمت بدم میومد....آدمی زاده دیگه با بعضی چیزا اُنس نمی گیره...روزی که دیدمت و اسمت رو پرسیدم با خودم گفتم شانس رو ببین یکی پیدا شد که دقیقا همون اسم رو داره...اما سرنوشت و تقدیر همیشه زورش بیشتر از خواسته ی دل ما آدماست...الان هر جا اون اسم رو می شنوم دیگه بدم نمیاد فقط و فقط یاد تو میفتم...یاد خودِ خودِ تو.😔😔
اخه جدی همه میحوان ازدواج کنن حالا و ناله از گرونی و اینا ولی واقعا هدف چیه؟

نه اینطور نیست من فقط تو نی نی سایت این دغدغه رو دیدم ولی تو اطرافم جوونها چه دختر و پسر از ازدواج فراری هستن

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌