2777
2789
وقتی سنتی باشه چی ؟ موقعیتش خوبه ولی من عاشق نیستم اون اقا هم خیلی با عقل و منطق تصمیم میگیره دلم ی ...

من متنفرم از ازدواج سنتی ولی یه مدت نامزد بدون عقد باشید و خلق و خو و خیلی چیزای دیگه رو بسنجین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هرچقدم پولدار باشی و خوشگذرونی کنی مسافرت بری مهمونی بری با دوستات باشی یه زمانی خسته میشی دوس داری یکی واقعا کنارت باشه بهت ارامش بده دوس داری خوشیاتو با اون تقسیم کنی خنده و گریه و دعواهات با اون باشه دوس داری به ذوق اون آشپزی کنی  ارایش کنی الان میان میکن برا خودت ارایش کن شاد باش مرد برا چیته ولی با یکی بودن و همدم داشتن حتی زمان پیری واقعا احتیاجه زندگی بالا پایین زیاد داره هستن کسایی که تو زندگی مشترک شکست میخورن جدا میشن ولی بعد یه مدت واقعا خلا  رو‌حس میکنن خلا دوست داشته شدن خلا همدم  اینایی که میکن ادم نیازی به جنس مخالف نداره خودشونم میدونن که این حرف هم درست نیست 

بله هم تنها هم حتی با شوهرم هم این اتفاق افتاده و همونجا یارو رو بی ابرو کردم که بفهمه همه زنا ...

چجوری بی آبروش کردی؟؟؟ 

حالا تو تاکسی نه، تو خیابون یارو رد میشه میره

تو وایمیسی جیغ و داد میکنی وسط کوچه؟؟؟ 

من باشوهرم رفتم بیرون تاحالا همچین چیزی پیش نیومده،  منظورم حساس بودن دختراس، نه اینکه بیرون نرن ولی خب بیشتر مواظب باشن، من خودم تنهایی همه جا رفتم ولی خب دوست ندارم دوباره برگردم به اون روزا

برای اینکه زندگیم پایدار باشه و شوهرم بیاد سمتم یه صلوات میفرستی🥺🙏
چجوری بی آبروش کردی؟؟؟  حالا تو تاکسی نه، تو خیابون یارو رد میشه میره تو وایمیسی جیغ و داد می ...

بله همونجا جلو مردم بهش حرف زدم و خیلی به اینکارم افتخار میکنم چون توبه میشه براش و راحت نمیتونه کارشو تکرار کنه اونم برای زنایی که روشون نمیشه لب باز کنن

یعنی عشق به وجود میاد در گذر زمان؟

اره گلم، ولی نباید اونجوری باشه که ازش بدت بیاد یا متنفر باشی، باید حداقل چهرشو و اخلاقاش به دلت بشینه

برای اینکه زندگیم پایدار باشه و شوهرم بیاد سمتم یه صلوات میفرستی🥺🙏
ببخشید داشتم میگفتم وام لزدواج نبود یه شاسی گذ ا شتن برا ارسال نظر ۲۵ سانت بعد ارسال نظر هن ضربدر ش ...

ما سی سال پیش ازدواج کردیم خدا خیرشون بده به کپسول گاز و یه فرشماشینی دادن امسال اینا بود به زنمون گفتیم خانم بیا طلاق بگیریم و باره ازدواج کنیم وام میدن ۲۰۰تا گفت کی کجا چه ساعتی گفتم خب حالا چقدر هولی گفت نه بخدا بخاطر وامه خلاصه طلاق گرفتیم اومدیم دم در دادگاه یک استنشاقی می‌کرد مادرش اونوره خیابون بود گفت آزاد شدم ننه ایشالله گرفتاری همه گفتم به خودم دیدی با دست خودم خودمو بدبخت کردم داشت میرفت سمت ننه گفتم‌ پ وام چی گفت تو بگو ۲۰۰ میلیارد مگه احمقم وسط خیابون چنان ننه دختر همو بعل کردن کهگفتم مادر زن سلام گفت خفه شو نکبت یه بار دیگه دهنت آسمان درادمیزنم ۱۱۰

هدف از ازدواج تشکیل خانواده ، نیاز به همدم ، دوس داشتن و دوست داشته شدن ، کمک به رشد و ارتقا و همدیگه رو برای رسیدن به هدفامون تشویق کنیم ، پشتیبانی از هم ، نه فقط همسر بلکه دوست صمیمی بودن با همسر ، البته فکر کنم الان نظر من دیر شده ، شما دو سال پیش پرسیدی احتمالا هم ازدواج کردی، حالا فرستادم شاید به درد کسی بخوره