2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه اینکه دزد و قاچاقچی و هرزه و...باشن غلط نیست

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

مگه اینکه دزد و قاچاقچی و هرزه و...باشن غلط نیست

خودخواهن

به بقیه یعنی اطرافیانشون خیلی اهمیت میدن یعنی حاضرن بچه هاشونو قربانی این ادما بکنن

سر سوزنی به بچه اهمیت نمیدن

در کمال پروییم میگن حقمونه من دارم خرجشو میدم پس ماله

اینا از دزدو قاچاقچسم بدترن

ببین خب خار داشته باشه .....گل به اون زیبایی هم خارداره ...تو باید قبول کنی هر خوبی یه بدی هم داره ب ...

خوبی نداره من بهت قول میدم

من بعد شیش‌سال افسردگی بلاخره بهشون گفتم افسردگی دارم

تنها پیامدش این بود که بشینن جلو بقیه بگن دخترما دیوونه شده حبست کنن تو اتاق 

دیگه اینا ضحاکن

ما هم یه باغ داریم پدر مادرم ۲هفته دوهفته میرن من میمونمو تنهاییام ...تو هم بگرد دنبال یه سر گرمی&nb ...

من سرگرمی نمیخوام من زندگی میخوام اونم اینورا نیست

از زندگی من خوشت میاد بیا جامونو عوض کنیم 

بحث اینکه من دنبال زندگیم رفتم

ولی نفرتی که از این ادما دارم باعث میشه فقط به فکر انتقام باشم

هیجوره تو کتم نمیره ادم انقد بی وجود

بحث اینکه من دنبال زندگیم رفتم ولی نفرتی که از این ادما دارم باعث میشه فقط به فکر انتقام باشم هیجو ...

این خوبه ک ب فکر خودتی ..فکر نکن فقط خودت مشکل داری ..پس باید یه کم تو زندگی خودخواه باشی ...انتقام هم فقط با پیشرفت گرفتن لذت داره به نظرم

این خوبه ک ب فکر خودتی ..فکر نکن فقط خودت مشکل داری ..پس باید یه کم تو زندگی خودخواه باشی ...انتقام ...

خیلی ادمای بی وجودین

هیچ وقت یادم نمیره چه بلایی سر زندگیم اوردم اونا حتی پشیمونم نیستن

از خودم بدم میاد که تو این خانواده بدنیا اومدم

من همه چی یادم میمونه این خیلی کار منو سخت میکنه