2golgol مدیر عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 64 عنوان اولین پریود | مشاهده متن کامل بحث + 4421 بازدید | 49 پست دخترم 12سالش هست دیروز برای اولین بار پریود شد خیلی نگرانم که کم خونی و کم بنیه نشه.. دوستان راهنماییم کنید چکار کنم شربت و قرص تقوییتی معرفی کنید شاید یه روزی دلم شاد شد 1401/07/11 | 12:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
2golgol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 64 كاچي براي پريود خوبه؟ اخه زعفرون دازه زعفرون خونريزي رو زياد ميكنه خرما و اجيل بده بخوره زيرش هم ... خودم و شوهرم خیلی نگرانش هستم توی فصل مدرسه ها.. درس و کلاس و تست.. اینم بهش اضافه شده شاید یه روزی دلم شاد شد
آنه_شرلی__ عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 3540 خودم و شوهرم خیلی نگرانش هستم توی فصل مدرسه ها.. درس و کلاس و تست.. اینم بهش اضافه شده دختر ۱۲ ساله تست؟ تمام تلاشم اینه موقع گفت و گو با آدما سرزنششون نکنم ؛ ولی اگه ناآگاهانه شمارو به خاطر انجام کاری سرزنش کردم لطفا بهم بگید❤
گلاب۱۹ عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 7595 من 8 سالگی پریود شدم. خودمو جمع میکردم با خون زیااااااد. هههههععععی. دمنوش کجا بود منم تقریبا ۱۱ سالم بودیه حس بدی بود تو بچگی 💖
cloner75 عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 18540 رشد قدش متوقف نمیشه.. دوستم گفت از زمانی دختر پریود بشه دیگه رشد قدی نداره... کلا منو ترسوند قرص آهن بده منم همین سن پریود شدم راستش قبل اون قد بلند محسوب میشدم ولی از اون دوران ب بعد دیگ رشد نداشتم البته ب نظرم چون اصلا تغذیه مناسبی نداشتم و تقویت نشدم اینجوری شد
_fatii عضویت: 1401/05/25 تعداد پست: 1795 رشد قدش متوقف نمیشه.. دوستم گفت از زمانی دختر پریود بشه دیگه رشد قدی نداره... کلا منو ترسوند نه ولی رشدش کند تر میشه متوقف نمیشه عضویتم مال دی ۴۰۰ ک تعلیق شدم🤐
پاندای_زرد عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 401 اگه دلش درد میکنه براش دارچین بده بخوره خیلی موثرههم خونریزی رو متعادل میکنه هم درد دل رو تسکین میده
آیناز200 عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 74 من خودم تابستونی که میخواستم برم اول راهنمایی پریود شدم . رشد قدیم متوقف شد . تا قبل از اون تو کلاس جثه و هیکلم خوب بودیه سوال من که شوهرم فوت شده ولی اگه بود آیا باید پریودی دخترم و بهش میگفتم ؟شماها میگید ؟
پرنیااااان عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 5331 دختر ۱۲ ساله تست؟ دقیقا برای منم سوال شد چه کلاس و تستی عاخه اگه جوابتو ندادم به این نتیجه رسیدم که در برابر فهمیدن مقاومی 😑
حنا70 عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 86516 رشد قدش متوقف نمیشه.. دوستم گفت از زمانی دختر پریود بشه دیگه رشد قدی نداره... کلا منو ترسوند من از 8 سالگی که پریود شدم کوچولو ریز لاغر بودم ازهمه ریز. اما بعدش رشد کردم الان در 31 سالگی 158
آنه_شرلی__ عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 3540 من خودم تابستونی که میخواستم برم اول راهنمایی پریود شدم . رشد قدیم متوقف شد . تا قبل از اون تو کلاس ... خدا رحمتشون کنهمن باشم میگم ، به نظرم وقتی پدر در جریان باشه و هوای دخترشو داشته باشه باعث صمیمیت بینشون میشه،چیزی که بین خودم و بابام دلم میخواست تمام تلاشم اینه موقع گفت و گو با آدما سرزنششون نکنم ؛ ولی اگه ناآگاهانه شمارو به خاطر انجام کاری سرزنش کردم لطفا بهم بگید❤
آیناز200 عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 74 خدا رحمتشون کنه من باشم میگم ، به نظرم وقتی پدر در جریان باشه و هوای دخترشو داشته باشه باعث صمیمیت ... آخه حس میکنم اگه شوهرم بود روم نمیشد بهش بگم . زشته خب
2golgol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 64 دقیقا برای منم سوال شد چه کلاس و تستی عاخه بله برای ازمون تیزهوشان کلاس تست میره شاید یه روزی دلم شاد شد
2golgol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 64 دختر ۱۲ ساله تست؟ برای ازمون تیزهوشان کلاس تست میره شاید یه روزی دلم شاد شد
2golgol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 64 من خودم تابستونی که میخواستم برم اول راهنمایی پریود شدم . رشد قدیم متوقف شد . تا قبل از اون تو کلاس ... بله به شوهرم گفتم.دمنوش هم درست میکنم میدم باباش بهش بده.. شاید یه روزی دلم شاد شد
2golgol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 64 خدا رحمتشون کنه من باشم میگم ، به نظرم وقتی پدر در جریان باشه و هوای دخترشو داشته باشه باعث صمیمیت ... دقیقا.. همینه.. بچه ها احساس راحت تری داره شاید یه روزی دلم شاد شد