2777
2789
عنوان

اولین پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 4421 بازدید | 49 پست

چرا باید کم خون و کم بنیه بشه عزیزم!؟

خداروشکر بدنش سالمه و مثل خیلی از همسن هاش عادت شده به سلامتی 

تقویتش کن گلم. شنیدم قدیمیا دو روز اول یه روز تخم مرغ آبپز، یه روز هم کاچی میدادن به کسی که پریود شده🤷‍♀️

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید کم خون و کم بنیه بشه عزیزم!؟ خداروشکر بدنش سالمه و مثل خیلی از همسن هاش عادت شده به سلامتی ...

کاش کاچی میخورد حتی یه دمنوش اویشن هم بزور میخوره

شاید یه روزی دلم شاد شد
وای چه بد

عزيزم نميخواستم نگرانت كنما

من فقط سوالي كه از دكتر پرسيدم جوابشو اينجا گفتم

وگرنه خيليا هستن كه بعد از پريود رشد كردن

خواهر خودم كلاس پنجم پريود شده قدش دوروبر ١٧٥ هست الان

دختر ما پارسال شده دوازده سالش بود هیچی هم نشد نگران نباش ..کاچی بپز 

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
کاش کاچی میخورد حتی یه دمنوش اویشن هم بزور میخوره

لطفا نگرانیتو بهش القا نکن اون الان حساسه، نذار متوجه بشه

براش هدیه بخرید و خوشحال باشید.

چیزای دیگه که غلات داره بهش بده، کاچی آرد و شکر و گلاب داره دیگه

همینارو با شربت گلاب یا فرنی، یا هرچیزی دوست داره میتونی بهش بدی

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
بی زحمت طرز تهیه کاچی که درست میکنید رو میگید؟ 

روغن حیوانی با زردچوبه تفت داده با چند قاشق آرد گندم تفت داده ...بعد آب سرد اضافه میکنیم و تند تند هم زده  و بعد نبات یا شکر ریخته تا غلیظ بشه بعد بهش سیاه دانه پودر مغز بادوم پسته کنجد اضافه کرده و گلاب و هل هم میتونی بریزی

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
بی زحمت طرز تهیه کاچی که درست میکنید رو میگید؟ 

كاچي براي پريود خوبه؟ اخه زعفرون دازه

زعفرون خونريزي رو زياد ميكنه

خرما و اجيل بده بخوره

زيرش هم پتو بنداز زيرش گرم باشه

استراحت كنه 

نگران نباش

ماها خودمون پريود شديم حتي هيشكي هواسش هم نبود بهمون