2777
2789
عنوان

دیروزفهمیدم جنسیت نی نی ام چیه

764 بازدید | 43 پست

سلام دوستان 

دیروزانومالی دادم خداروشکررررکه سالم بود

بچم دخترش

شوهرم خیلی خوشحال شدوخداروشکرکرد

ولی من خیلی شوکه شدم فکرمیکنم بچم پسرمیشه میدونیدناراحت نیستمادخترشده ولی خبریجوری شدم خیلی فکرپسربودم 🙁🥲

میشه برام یه صلوات بفرسین💚 خدابه منم یه نی نی👶سالم بده آخه خیلی دلم بچه میخواد😢💔خدایااامرسی که بهم نی نی دادی خدایاتوروقسم میدم به یآس حضرت عباس درروزکربلا بچموسالم به بغلم برسون💚🙏خدایامرسی که بچموسالم به بغلم رسوندیش😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر عزیزم برا منم دعا کن خدا بچه سالم بهم بده

مرسی عزیزم چشم

میشه برام یه صلوات بفرسین💚 خدابه منم یه نی نی👶سالم بده آخه خیلی دلم بچه میخواد😢💔خدایااامرسی که بهم نی نی دادی خدایاتوروقسم میدم به یآس حضرت عباس درروزکربلا بچموسالم به بغلم برسون💚🙏خدایامرسی که بچموسالم به بغلم رسوندیش😍

عزیزم 

مبارک باشه 

نمیخوام دو دلت کنم ولی من وقتی سونو آنومالی رفتم گفتن دختره ‌   سونو وزن ۳۰ هفتگی که رفتم گفتن پسره    الان یه پسر دو ساله دارم

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻
خداروشکر عزیزم ان شاءالله به سلامتی دنیا میاد و بغلش می گیری 😍😍😍❤❤❤

ممنون 

فقط خیلی شوکه شدم یکم برام غیرقابل باوره

تنش سلامت و فرزند صالحی بشه ان شاالله

اره میدونم انتطارشو نداشتی وگرنه برات فرقی نداره بچه ات هست

چند روز طول میکشه تا جا بیفته برات

دیگه باید بفکر گل سر و ناز خریدن واسه همدم مامان باشی 🥰🥰🥰🥰🥰

بی خیال باش تا کامروا باشی

خدارو شکر عزیزم

برا منم دعا کن مامان شم

دیروز دکتر بهم گفت زیاد وقت نداری حتی برای گرفتن تخمک دیگه دیر میشه 

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
عزیزم  مبارک باشه  نمیخوام دو دلت کنم ولی من وقتی سونو آنومالی رفتم گفتن دختره ‌   ...

واقعااامنم خیلی دلم میگف پسره اصلا شوکه شدم 

ولی احتمالش کمه اینطوربشه بنظرم🙁

مبارکه ان تی چی تشخیص داده بود

چیزی نگف بود

خدارو شکر عزیزم برا منم دعا کن مامان شم دیروز دکتر بهم گفت زیاد وقت نداری حتی برای گرفتن تخمک دیگه ...

ایشالا بحق امام حسین زودی نی نی دارمیشی