2777
2789
عنوان

دیروزفهمیدم جنسیت نی نی ام چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 43 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها برا منم دعا کنید بچم سالم باشه .....

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

دختر خیلی عزیزه خیلی شیرینه مطمئن باش ۱۰ تا هم پسر داشته باشی دختر نداشته باشی انگار یه چیزی کم داری انشالله بچه بعدیت پسر میشه کلا هر دوتا بچه به یه اندازه شیرینن فرقی بینشون نیست خدا رو شاکر باش چون خونه بدون دختر نمیشه من روزی نیست که به شیرینکاری ها و قر و فر های دخترم نخندم 

دختر خیلی عزیزه خیلی شیرینه مطمئن باش ۱۰ تا هم پسر داشته باشی دختر نداشته باشی انگار یه چیزی کم داری ...

ممنون ازحرفاتون ایشالازودی باهاش کناربیام

میشه برام یه صلوات بفرسین💚 خدابه منم یه نی نی👶سالم بده آخه خیلی دلم بچه میخواد😢💔خدایااامرسی که بهم نی نی دادی خدایاتوروقسم میدم به یآس حضرت عباس درروزکربلا بچموسالم به بغلم برسون💚🙏خدایامرسی که بچموسالم به بغلم رسوندیش😍
مگه بچه ی چندمته؟ 

اولی خخخ

ناراحت نیستم یجورشوکه شدم زیادی به پسرفکرکردم وگرنه خداروشکرمیکنم 

میشه برام یه صلوات بفرسین💚 خدابه منم یه نی نی👶سالم بده آخه خیلی دلم بچه میخواد😢💔خدایااامرسی که بهم نی نی دادی خدایاتوروقسم میدم به یآس حضرت عباس درروزکربلا بچموسالم به بغلم برسون💚🙏خدایامرسی که بچموسالم به بغلم رسوندیش😍
بچه اولته ؟

اره عزیزم

اولی خخخ ناراحت نیستم یجورشوکه شدم زیادی به پسرفکرکردم وگرنه خداروشکرمیکنم 

میدونم چی میگی منم سر دخترم اینقد که اطرافیان گفتن پسره باورمون شده بود وقتی رفتم سونو گفت دختر شوهرم یه کم ناراحت شد ولی سر اینکی همون اول هرکی گفت انشالله پسر باشه و از این حرفا میگفتم واسم فرق نداره چی باشه فقط سالم باشه رفتم سونو ان تی گفت دختره شوهرم ناراحت نشد هیچ خوشحالم شد گفت دخترمون خواهر دار میشه ولی خوب انومالی رفتم گفت پسره نباید رو یه جنس تاکید کنی باید بفرستی دست خدا و بی خیال باشی گل دخترتم تا نبینیش نمیدونی چه فرشته ای خدا داده بهت به دنیا که بیاد یه دل نه صد دل عاشقش میشی  

خودت سی هفته سوال کردی یا خودش گفت ؟؟

داشت میگفت تا دستیارش بنویسه فهمیدم گفتم مطمئنید پسره؟

گفت آلتش و بیضه ش کامل مشخصه 

انقد تعجب کرده بود که اشتباه کرده بوده دکتر قبلی

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻
انومالی که دقیقه مگر اینکه جای معتبر نباشه 

جای معتبر بود من ۱۹ هفته هم رفتم ولی اشتباه گفتن

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻
میدونم چی میگی منم سر دخترم اینقد که اطرافیان گفتن پسره باورمون شده بود وقتی رفتم سونو گفت دختر شوهر ...

اره دقیقاهمینطورکه میگی نبایدبه یه جنس فک میکردم 

ایشالا😍😍

جای معتبر بود من ۱۹ هفته هم رفتم ولی اشتباه گفتن

اره خیلی معتبره بهترین سونوشهرمونه