2777
2789
عنوان

کیا خوابشون میاد و مریضن

187 بازدید | 9 پست

الان چن شبه به خاطر سرماخوردگی و عفونت گلو نمیتونم درست بخوابم صبح زود باید پاشم بچه ها رو صبحانه بدم و هر کدومشون رو یه ور شهر ببرم مدرسه وقتی هم میام خونه انقدر کار هست که نمیتونم یه چرتی بزنم همش استرس دارم که نهار ندارم ظرفا نشسته س.... تازه مادر بیماری هم دارم که الان چند ساله نیاز به پرستاری داره و بچه های دیگمون زیاد نمیرن و با من راحتتره و خونه بابام تا اینجا با ماشین چهل دقیقه تو راهم و تو نسیر باید خریدا اونا و خودمون رو انجام بدم... ننیدونم والا خدا بهم کمک کنه.... شما باشین چطور برنانه ریزی میکنین

سعی کن شب ها ناهار فردات اماده باشه .مثلا من شب قبل قورمه سبزی دارم زیاد میپزم تا ناهار فردامم داشته باشم

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
سعی کن شب ها ناهار فردات اماده باشه .مثلا من شب قبل قورمه سبزی دارم زیاد میپزم تا ناهار فردامم داشته ...

آخه من هر ظهر غذای تازه درست میکنم و شب هم میخوریم و روز بعد باید غذای جدید و خوب درست کنم این قانون چند ساله ی خونمونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ب معنای واقعی کلمه له هستم دیشب  پسر کوچیکم تا صبح نق زد ۶:۳۰هم بیدار شدم پسر بزرگم رو راهی کردم ساعت۱۲ باید برم دنبالش ساعت۳ هم مدرسه جلسه دارن

دیشب  کلی فحش خودم و هرکی بچه میخواد دادم تمام تنم درد میکنه

آخه من هر ظهر غذای تازه درست میکنم و شب هم میخوریم و روز بعد باید غذای جدید و خوب درست کنم این قانون ...

منم برنج‌ رو هروعده تازه دم میکنم ولی خورشت مال شب قبل توو ظرف درب دار داخل یخچال چیزی نمیشه تازه قورمه سبزی میمونه خوشمزه تر میشه. یا پسرم عاشق اش رشته هست امروز درست کنم میگه واسه فردا هم برام بزار.  ما هم از غذای مونده بدمون میاد ولی واقعا نمیرسم این روزها که پسرم میره مدرسه واقعا از شدت کار زیاد نمیدونی به چی برسی

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
من ب معنای واقعی کلمه له هستم دیشب  پسر کوچیکم تا صبح نق زد ۶:۳۰هم بیدار شدم پسر بزرگم رو راهی ...

اخ منم درکت میکنم تازه اثاث کشی هم دارم. واقعا به نظرم آدمیزاد فقط بر اساس غریزه حب بقا هست که میل به بچه دار شدن داره وگرنه جز سختی چیزی نداره