2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم خوبی هایی که کردم و هم بدی هایی که کردم بعد از مدتی جوابشونو گرفتم بیشتر دقت کن حدیث هم زیاد بخون ...

معلومات بالا به چه کارم میاد وقتی همش دارم درجا میزنم؟ 

خواهش میکنم فقط نگین وقتش نیس نگین حکمت نگین صبر چون دیگه تحمل ندارم
متوجه نشدم منظورتو

مثلا من یه مدت آرایش می کردم جلوی برادر شوهرم اون هم به من توجه نشون می داد تقریبا دوسال بعد از اون توبه کردم و دیگه این کارو نکردم و تقریبا دوسال اخلاق شوهرم با من بد بود به خاطر این که یه خانوم دیگه ازش دل میبرد همون کاری که خودم کرده بودم اما بعدش خوب خوب شد توی اون دوسال اگه نماز شب می خوندم و از همه گناهانم توبه می کردم تو روز اخلاقش خوب بود

معلومات بالا به چه کارم میاد وقتی همش دارم درجا میزنم؟ 

فکر می کنی آدم وقتی حدیث می خونه البته در مورد مشکلاتی که داره فکرش باز میشه می تونی با یه تحصیلکرده ی علوم حدیث هم مشورت کنی اما من حرف کسی رو قبول ندارم خودم باید بخونم و بهش برسم یا این که مستقیما بهم حدیث رو بگن از خودشون سخنرانی نکنن خودم دیگه عالم شدم

مثلا من یه مدت آرایش می کردم جلوی برادر شوهرم اون هم به من توجه نشون می داد تقریبا دوسال بعد از اون ...

من چادری ام

اهل دلبری و آرایش نیستم

بامرد زن دار اصلا حرف نمیزنم

سرم ب کارخودم گرمه

نمیگم خیلی پاکم

ولی هرچی هس سعی میکنم به کسی ضرر نزنم... 

فکر می کنی آدم وقتی حدیث می خونه البته در مورد مشکلاتی که داره فکرش باز میشه می تونی با یه تحصیلکرده ...

گلم من الان فقط منتظر معجزم

کتاب مذهبی

سخنرانی مذهبی حدیث زیادخوندم

ولی تاثیری ب حالم نداشت

من تقربا هر روز یه بار قرآن رو باز می کنم هر جای قرآن اومد مثلا سوره ی حجر اومده میرم تو نت خواصش رو می خونم بارها به چشم خودم دیدم که مثلا سوره ی فلان که اومده دقیقا برای مشکلی بوده که من اون روز داشتم بهش فکر می کردم واقعا این معجزه نیس

البته اینم بگم که اول باید به خواص قرآن ایمان بیارید بهتون پیشنهاد می کنم بعد از نماز صبح آیه ی صد و چهارده سوره ی مائده رو بخونید و به چشم خودتون ببینید که اون روز براتون از طرف خدا یه غذای آماده میرسه اینو همسایمون بهم گفت من امتحان کردم و دیدم راسته به مامانم هم گفتم اونم بعد از چند روز که بهش زنگ زدم به چشم خودش اثرشو دیده بود و ذوق زده شده بود تو گروه واتساپ هم گفتم نتیجه گرفته بودن خیلییی جالبه

واقعا قران در حالی که فقط ورد نیست ورد هم هست و آدم می تونه با قرآن مشکلاتشو درمان کنه یه وقتایی فکر می کنم خارجیا اگه قرآنو داشتن به ما میفروختن به چه گرونی 

شما خودت امتحان کن من به نیت هم باز کردم کاملا راست و درست در میاد معنیشو که می خونی متوجه میشی آخه چه کسی غیر از خدا از دل آدم خبر داره

دخترم هم یه بار چند هفته پیش باز کردو واقعا خیلی جالب بود که براش سوره لقمان اومده بود خواص سوره لقمان رو تو نت رفتیم خوندیم نوشته بود برای دفع خونریزی دقیقا دخترم قبلش خورده بود زمین و  خون دماغ شده بود هی می گفت مامان بی چاره شدم کلی خون ازم رفت اینم راهی که خدا نشونش داد اصلا نیت هم نکرده بود حالا شما هم امتحان کن خیلیییی خیلییی جالبه ان شا الله که مشکلت با قرآن حل بشه البته من اوایل به خاطر این قرآن نمی خوندم روزی یه بار به نیت هدایت باز می کردم و راست و درست در میومد

منظورم اینه که مثلا دلت بخواد کاری رو بکنی که حرام هس اما به خاطر خدا انجامش ندی

واای من روی این چیزا حساسم به شدت اصلا طرفش نمیرم سعی میکنم اگرهم جایی باشه که میخوان غیبت کنن میگم نگید حرف رو عوض میکنم

گلم من الان فقط منتظر معجزم کتاب مذهبی سخنرانی مذهبی حدیث زیادخوندم ولی تاثیری ب حالم نداشت

ان شا الله که خدا برات بسازه ایمانتو از دست نده شما باید چرایی این کاراتو بدونی  حتما حتما باید قرآن بخونی و مخصوصا تفسیر و معنی قرآن رو

قرآن چون کتاب آخرین پیامبر هست پر از معجزات علمیه چیزایی که اون موقع احدی از بشریت خبر نداشته رو خدا تو قرآن آورده و حتی چیزهایی هم هست که بعدا کشف میشه و تو قرآن و احادیث بهش اشاره شده