2777
2789
عنوان

بارداری در شیردهی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1907 بازدید | 30 پست

مبارک باشه عزیزم 

کم کم از شیر بگیرش کلا یکسال بسه برای شیردهی 

ببین من فاصله سنی بچه هام 6 ساله الان انقد پشیمونم میگم من که دومی رو میخواستم کاش زودتر می آوردم بچه اولم تنها بزرگ شد همبازی نداشت.. انگار دوتا تک فرزند بزرگ میکنم اینجوری... اصلا به سقطش فکر نکنی هدیه ی خداست.. به بقیه هم نگو ناخواسته که با حرفاشون عذابت ندن بگو خودمون میخواستیم 

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰

[QUOTE=253580804]به بچه اولم تا ۱۱ ماهگی شیر دادم یعنی تا ماه چهارم بارداری ولی بچه دومم از ۶ ماهگی دیگه سینه من رو ن ...[/QUOTE

الان پسرم من ۱۱ ماهشه..منم تازه پریودم عقب افتاده..به نظرت یکی دو ماهه دیگه شیر بدم و آروم آروم جداش کنم خوبه؟البته دکتر پسرم میگفت از یکسالگی باید شیرشو کم کنی..

پروردگارا خودرا تقدیم تو میدارم..با من کن و از من ساز آنچه خود اراده کنی..آمین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیزم خداروشکررررر، مشکل تون چی بود ک باردار نمیشدین؟  میشه واسه منم دعا کنی باردار بشم؟ ...

مشکل خیلی خاصی نداشتیم فقط همسرم واریکوسل داشت که عمل کرد و یک جورایی ناباروری بدون علت بودیم ، ان شا الله خدا به شما هم فرزندانی سالم و صالح عطا میکنه فقط حتما دنبال درمان باش .

مبارک باشه عزیزم  کم کم از شیر بگیرش کلا یکسال بسه برای شیردهی  ببین من فاصله سنی بچه ها ...

واقعا؟؟خیلی دوست دارم بیارم..ولی یکم میترسم..دکترش هم قبلا گفته بود که از یکسالگی باید شیرشو کم کنی...شیرمم خیلی خوب بودفقط شیر خودمو خورده..دلم ولی براش میسوزه..ولی همسرم میگه باهم بزرگ میشن...مرسی از دلگرمیت

[QUOTE=253580804]به بچه اولم تا ۱۱ ماهگی شیر دادم یعنی تا ماه چهارم بارداری ولی بچه دومم از ۶ ماهگی ...

از یکسالگی به بعد دیگه عملا خوردن غذا مهمتر هست سعی کن دیگه کم کم از همین الان شیر خشک بهش بدی نهایت تا ۳ ماهگی شیر خودت رو بده ولی باز زودتر از شیر خودت بگیری بهتره چون سنش کمتره وابستگی کمتری هم داره 

مشکل خیلی خاصی نداشتیم فقط همسرم واریکوسل داشت که عمل کرد و یک جورایی ناباروری بدون علت بودیم ، ان ش ...

ما تو شهرمون متخصص درست درمون نداریم همه شون ی جورایی انگار واسه طرح میان اینجا تو بیمارستان و خیلی جوان هستن،بنظرت با همین متخصص هاهم میشه جواب گرفت؟

یا بایدحتما برم یه شهر دیگه😢هیچ وقت فکر نمیکردم منم نابارور بشم و دنبال درمان😭

از یکسالگی به بعد دیگه عملا خوردن غذا مهمتر هست سعی کن دیگه کم کم از همین الان شیر خشک بهش بدی نهایت ...

مرسی از راهنماییت..اره دکترش هم تاکید به غذا داره بیشتر..هرچی خدا بخواد همون بشه انشالله..

ما تو شهرمون متخصص درست درمون نداریم همه شون ی جورایی انگار واسه طرح میان اینجا تو بیمارستان و خیلی ...

حالا ۴ ماه که خیلی زوده اگر سنتون کم هست تا یک سال صبر کن ان شا الله باردار میشی ولی بعد از یک سال حتما به مرکز ناباروری خوب برو .

من بچه اولم یک سالش نشده بود بچه ی دوم باردار شدم. کلا وقتی دوسه ماه از بارداریم گذشت بشدت موقع شیر ...

همون اگه نگه دارم بچرو میخوام شیرخشک بدم به بچه اول

حالا ۴ ماه که خیلی زوده اگر سنتون کم هست تا یک سال صبر کن ان شا الله باردار میشی ولی بعد از یک سال ح ...

چشم😥چند روز دیگ هم میخوام برم دکتر البته دعا کن زود حل بشه نخواد برم شهرای دیگ واسه درمان

اخی عزیزم خداروشکررررر، مشکل تون چی بود ک باردار نمیشدین؟  میشه واسه منم دعا کنی باردار بشم؟ ...

نگران نباش..میشی..چهارماه چیزی نیس که

نگران نباش..میشی..چهارماه چیزی نیس که

انشاءالله آخه مشکل دارم میترسم باردار نشم،پرولاکتینم بالاس تنبلی تخمدان ،حالا دارم لاغر میکنم با رژیم کاش زودتر نتیجه بگیرم،از دست مادرشوهرم و شوهرم خسته شدم

ان شا الله که بهترینها براتون اتفاق میفته و عاقبت به خیری بچه هاتون رو می‌بینید. 

همچنین واسه بچه های شما..💜

انشاءالله آخه مشکل دارم میترسم باردار نشم،پرولاکتینم بالاس تنبلی تخمدان ،حالا دارم لاغر میکنم با رژی ...

مادرشوهرا همینن..بچه هم باشه دنبال داستانن...آرامشتو حفط کن..زیادم بهش فکرنکن...چهار ماه تایم زیادی نیس که