2777
2789
عنوان

ادامه ماحرای خیانتی ک بهم کرده

282 بازدید | 14 پست

تو تاپیکای قبلی گفتم‌ک ماجرا چی بود الانم ۵روزه ک تز سربازی اومده و غیب شده کلا ن رنگی ن پیامی آخرین شب بهش گفتم فردا با پرینت خط بیا و گف باشهولی الان کلا گم و گور شده فقط داداشش خبررسونده کآره برای پرینت باید نامه دادگاه باید باشه و اینا دارم دیوونه میشم از بس فکروخیال کردم و گریه کردم

کی هست ؟  مگه مجبوری با آدم خیانت کار و بی توجه ادامه بدی ؟

دوست پسرمه الان‌یکسال بیشتر ک باهمیم.تا ۵روز پیش میگف من ثابت میکنم من خیانت نکردم و ابنا ولی الان اینجوری شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم ببخشيد انقدر واضح ميگم

جلوي ضرر رو هر وقت بگيري منفعته

ولشششش كن

سخته ميدونم

ولي رابطه اي كه از الان با شك و دروغ و خيانت باشه تهش جدايي و دعواست

پس چه بهتر تموم شه

پا گذاشتن رو احساسات سخته خيلي هم درد داره گريه داره

ولي تحمل كن قوي باش

به زور  رابطرو حفظ نكن

رفتني بايد بره

پس ی کاری کرده

اگه نظرت با چیزی که من گفتم مغایره لطفا ریپلیم نکن 🧿🌸💛تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند💛🌸🧿 میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنی😍اخه من به دعای نینیسایتیا ایمان دارم🍁🧡تیکر برای رسیدن بهترین روز زندگیم😍😊💫رسیدن به عشقم 👰🏻🧚🏻‍♀️
دوست پسرمه الان‌یکسال بیشتر ک باهمیم.تا ۵روز پیش میگف من ثابت میکنم من خیانت نکردم و ابنا ولی الان ا ...

بره گم شه بابا 

محل نگذار 

اگر ثابت کرد که خیانت نکرده و تونستی این بی توجهی رو فراموش کنی ادامه بده 

وگرنه که بره دنبال لیاقتش

حوصله داری ها

عزيزم ببخشيد انقدر واضح ميگم جلوي ضرر رو هر وقت بگيري منفعته ولشششش كن سخته ميدونم ولي رابطه اي ...

خیلی سخته آدمیو ک بهش اعتماد کردی اینجوری بهت ضربه بزنه نمیتونم خیانتشو باور کنم و نمیفهمم ک اخه چرا...

ی سوال ثابتم کنه این رابطه بدرد میخوره چن روزه ازت بیخبره

اگه نظرت با چیزی که من گفتم مغایره لطفا ریپلیم نکن 🧿🌸💛تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند💛🌸🧿 میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنی😍اخه من به دعای نینیسایتیا ایمان دارم🍁🧡تیکر برای رسیدن بهترین روز زندگیم😍😊💫رسیدن به عشقم 👰🏻🧚🏻‍♀️
خیلی سخته آدمیو ک بهش اعتماد کردی اینجوری بهت ضربه بزنه نمیتونم خیانتشو باور کنم و نمیفهمم ک اخه چرا ...

من تو زندگيم كلا دو تا دوست پسر داشتم

دوست پسر اولم ٣سال با هم دوست بوديم

اون موقع ها دبيرستاني بودم

فهميدم با هم ميزيمم دوسته

دنيا رو سرم خواب شد

شكستم 

خورد شدم گريه كردم ضجه زدم

ولي گذشت

الان خداروشكر ميكنم گذاشتمش كنار

چون آينده ي روشني باهاش نداشتم

من ففط میخوام اثبات کنه ک خیانت نکرده درد خیانت از همه چیز بیشتره

فراموش کن این ادم ارزش نداره

واااااای ک چقدر سخته درد خیانت خدا لعنت کنه اینجور پسرارو

هنوزم گريه هامو دردامو يادمه

چون من بهش دل بسته بودم

ولي اون فقط يه آشغال بود 

چند سال بعد به حرف من ميرسي

الان سخته ولي بعدا ميخندي به اين روزا