بددله بدبینه نمیذاره برم بیرون نمیذاره خودم باشم نمیذاره کلا با هیچ نامحرمی حرف بزنم ، عصبانیتشو نمیتونه کنترل کنه اعصابش ضعیفه، خیلی گیر میده ،دخالت میکنه، حتی طبق نظر اون باید لباس بپوشم
درامدش خوبه، مسئولیت پذیره، برا خونه چیزی کم نمیذاره به فکر خونه و زندگیه، اصلا اهل خیانت نیست از این لحاظ مثل چشام اعتماد دارم ،با خداست،شغلش و درامدش عالیه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پارانوئید.حتما خودشو میزنه ولی به شما ضربه نمیزنه وسایل میشکنه
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
اولش اعتماد نداره نمیزاره،منم همین بودم ولی الان هرجایی میرم سعی کن کاری نکنی که اعتمادش از بین بره چن مدت به حرفش گوش کن از اینورم باهاش حرف بزن بگو ببین من یموقعی یچیزی لازم که تو نیستی منو ببری یا کسی نیست باهام بیاد و اینا... رومخش کار کن