2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلاهبرداریه

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید  
واقعا ؟!!!  ما امروز ثبت نام کردیم  مثلا چجوری میخوان کلاه برداری کنن  

کجا ثبت نام کردی😐😐😐

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید  

وام ۱۰ میلیون تومانی یارانه کلاهبرداری است

🔹چند روزی که پیامک‌هایی به صورت انبوه‌ برای برخی سرپرستان خانوار یارانه‌بگیر ارسال می‌شود.

🔹در این پیامک از پرداخت وام ۱۰ میلیون تومانی و از سرپرستان خانوار خواسته شده مشخصات خانوار از جمله کد ملی، شماره تماس سرپرست و اعضای خانوارها را ارسال کنند.

🔹پیگیری‌ها حاکی از آن است سازمان هدفمندی یارانه‌ها برنامه‌ای برای پرداخت وام ۱۰ میلیون تومانی به یارانه‌بگیران اعلام نکرده است

دقت کنید ،برا ثبت نام امور دولتی هیچوقت شماره تلفن همراه به ملت نمیدن ،شماره تلفن ثابت اعلام میکنن ،مشخص بود  ک دروغه ،باکد ملی مردمم حتما یه جاهایی سواستفاده میکنن

پسر قشنگم ،نور دیده ی من💙💙لااله الاانت سُبحانَکَ اِنّی کنتُ مِن الظالِمین☆

الکی و کلاهبرداریه .

پس چرا خواهرشوهر و جاری من برداشتن ؟ 

الکی نیست . گرفتن خوردن .‌حالا میگن الکیه .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .