2777
2789
عنوان

امروز اصلا نخوابید!

206 بازدید | 21 پست

دو ماهشه‌

امروز خیلی کم خوابید

همه‌ش داره زور میزنه

شیر میخوره اما کمی کمتر از قبل

ادرار هم میکنه

باد هم خیلی میده

سکسه هم کرد

زور میزنه اما مدفوع نمیاد قرمز میشه هم ماساژ میدم با روغن زیتون، حتی ۳ بار هم بهش روغن زیتون دادم خورد اما هنوز خبری نیست

شیر خشکیه

دکتر بردیش ؟

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه قاشق چایخوری فلوس بده

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
از قدیم بچه وقتی یوبس میکرد هر یکی دو ساعت یه قاشق چای خوری روغن زیتون میدادن بهش بعد روان میشد و دف ...

تا ۶ ماه جز شیر نباید چیز دیگه بدی

برای یبوست نوزاد شیاف لاکساتور کودک  بگیر

💙💙💙💙
تا ۶ ماه جز شیر نباید چیز دیگه بدی برای یبوست نوزاد شیاف لاکساتور کودک  بگیر

دیروز واسش شیاف گیلیسیرین‌ گذاشتیم 

اما گفته بودن بعد از یک ساعت عمل میکنه نکرد

دیشب کمی مدفوع کرد حالت اسهالی و زرد

از کجا میشه تشخیص داد توی روده هاش مدفوع هست اما دفع نمیشه؟ چون همه‌ش داره زور میزنه و باد میده بعدش