2777
2789

مثلا من تو رابطه با پارنتر و تمیزی خونه خیلب ادعام میشه و خودمو قبول دارم شما هم بگین تا از تجربیات هم استفاده کنیم

روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو درس دادنم بخودم مطمئنم.

به تصمیمی که میگیرم

مثلا تصمیم میگیرم صبح زود پاشم برم پیاده روی و ورزش دیگه باید برم.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

مستقل بودن 

مدیریت زندگی و زناشویی 

داشتن مهارت و تخصص های بدردبخور 

و اینکه سرم رو گردنمه نه توی زندگی دیگران

خانومی مستقل که از ۱۶ سالگی یادگرفتم مسئولیت زندگیم رو خودم به عهده بگیرم .مهم نیست بابات رییس کجاست و همسرت وزیر کجاست ، تو موظفی مستقل باشی زندگی شاید سخت باشه اما من سخت نمیگیرم چون من قوی تر از اونی ام که مشکلات بخان واسم چشم و ابرو بیان😌گذشته سخت من یعنی اونموقع که هم سنهام دور مهمونی و علافی بودن من کار کردم 😎 با توام دختر ... پاشو برا زندگیت هدف تعیین کن ، برنامه ریزی کن ، کار کن ، تلاش کن شاید یجاهاییش شکست بخوری اما ناامید نشو فقط استراحت کن و دوباره پاشووووو

توی اگاهی های تاریخی و سیاسی و اخبار خودمو قبول دارم ی پا تحلیلگر شدم

یادش بخیر ی زمانی دوست داشتم علوم سیاسی بخونم

فقط زنده نباش .. زندگی کن|| برد من وقتیه که من به تو میبازم🕊♥️

نمیدونم والا چی بگم 

ولی نمیدونم چرا هرکی بهم میرسه خیلی احساس راحتی میکنه همه چیشو بهم میگه سفره دلش باز میکنه حتی اگه بار اول ببینتم 

رابطم به پارتنرمم خوبه اولا با اینکه وحشی بازی درمیووردم بازم ولم نمیکرد زنگ میزد بیا بریم بیرون🤣🤣

توی دیزاین خونه و لباسم بابام قبولم داره همیشه میگه خوش سلیقه ای