2777
2789

قدم ۱۷۳

وزنم ۶۲

اندامم بد نیست ولی یکم شکم دارم، شامم سالاد بدون سس بود،دلم لک زده برا خورش برنجو ماکارونی، میخوام آب شه شکمم، چیکار کنم؟

ورزش نمیتونم بکنم چون دیسک دارم

حاجی وزن و قدت که خیلی متناسبن

بیشتر از این وزن کم کنی به بدنت اسیب میرسه

به نظرم اگر فقط شکم داره رژیم نگیر

با ورزش

ولی اگر ورزش هم نمیتونی

برو مراکز زیبایی،لاغری موضعی انجام بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حاجی وزن و قدت که خیلی متناسبن بیشتر از این وزن کم کنی به بدنت اسیب میرسه به نظرم اگر فقط شکم داره ...

اره اتفاقا همش ضعف دارم،دوس داشتم اون یه خورده هم آب بشه بره ک متاسفانه نمیشه،راهکار آخرت فکر خوبیه،مرسی گل

اه لعنتی با ورزش هم آب نمیشه. اصن کلا آب نمیشه. من هم با رژیم هم با ورزش و هم دوتاش باهم امتحان کردم، چسبیده ول نمیکنه. کل شکم هم نیستا، ناحیه پایین شکممه. هیکلم خیلی خوبه با قد ۱۶۷،  ۵۵ کیلو ام ولی شکمم گند زده به عکسام.

اه لعنتی با ورزش هم آب نمیشه. اصن کلا آب نمیشه. من هم با رژیم هم با ورزش و هم دوتاش باهم امتحان کردم ...

اره افرین،منم ناحیه پایین شکممه

مانتو میپوشم کمرم باریک، بازوهام لاغر ولی شکم دارم

یعنی واقعا راهی نیست آب بشه؟

منم رو اعصابمه 

اره افرین،منم ناحیه پایین شکممه مانتو میپوشم کمرم باریک، بازوهام لاغر ولی شکم دارم یعنی واقعا راهی ...

نه جز اینکه همیشه شکمتو بدی تو🤣 من چندین ماهه روزی ۲ ساعت ورزش میکنم ولی انگار نه انگار، همه جام لاغر شده ۱۷ کیلو کم کردم ولی این شکم لعنتی ول کن معامله نیست. 

نه جز اینکه همیشه شکمتو بدی تو🤣 من چندین ماهه روزی ۲ ساعت ورزش میکنم ولی انگار نه انگار، همه جام لا ...

همیشه تو خیابون میدم تو،کای بعضی وقتا تفس کم میارم۰😄ولی کاش میشد از بین بره،قبلا نداشتم اصلا،حیف هیکلم ک شکمم خرابش کرده 

همی خارجیا چجوری انقد شکمشون تخته؟🤔