2777
2789
عنوان

مادرایی که بچه ی کلاس اولی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 53 پست
برای ما که هنوز مشق نگفتن ببینم چطوری قرار باشه

لوحه نویسی رو مگه شروع نکردن؟

ما هر لوحه رو تو یه صفحه هر روز باید بنویسن

تازه امروز هم دو تا با هم درس داده دو صفحه باید بنویسه

مهد میرفت چون یهویی شد مدرسه رفتنش پیش دبستانی خوب نرفت امسال باید میرفت پیش چون نیمه دومه ولی گفت ...

بهش فشار نیار از این دفتر طراحی شده بگیر براش وسایل فانتزی شاید علاقمند بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بچه ها اینجوری شدن ما هم از اینا داریم اول بسم الله درجا زدن

دقیقا

من اصلا انتظار نداشتم دخترم اینجوری ادا دربیاره

همیشه حس میکردم خیلی قراره زرنگ باشه

الان قشنگ گند خورده به تفکراتم😐

این اول کاری اینجوری کنه که رسما من سکته میکنم تا اخر کتاب 

هر روز تا این بنویسه تموم کنه فشارم میره بالا

پسر منم کلاس اوله ولی معلمش زیاد مشق نمیگه هرروز چند خط رو باید تو خونه بنویسه که پسرم با ذوق مینویس ...

نه بابا تا حالا ۴ صفحه نوشته

امروزم دو صفحه باید بنویسه😣😣

حالا کتابای کمک درسی هم اضافه بشه که دیگه باز داستان داریم

حالا چرا چند صفحه مشق به دختر من ٣خط گفتن کم کم باید زیاد کنن که دلزده نشه دختر منم یه خط مینویسه می ...

اره اینم تا یه سطر مینویسه پیر میشم من

از اول یه صفحه یه صفحه مشق میده

امروزم دو صفحه با هم با یه صفحه نقاشی

از همون اول یادش بدین خودش کارهاشو انجام بده مبادا دلتون بسوزه کوچک ترین کلمه ای واسش بنویسین تونت ...

نه من نمینویسم ولی وقتی تنهاش هم میذارم و کنارش نمیشینم خیلی خیلی بد مینویسه

طوریکه معلم امروز تو دفترش تذکر داده که تمیز بنویس

دقیقا من اصلا انتظار نداشتم دخترم اینجوری ادا دربیاره همیشه حس میکردم خیلی قراره زرنگ باشه الان ق ...

دختر فامیل ما پارسال کلاس اول بود دقیقا همین اداهای دختر شماره در می آورد اصلا دل به درس و مشق نمیداد پوست پدر و مادرش کنده شد تا این درسشو تموم کنه حالا امسال رفته دوم باز روز از نو روزی از نو فقط دعا کن از معلمش بترسه بلکه از ترس اون درساشو بخونه

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚
خوبه بچه ها رو قبل درس و مدرسه ببریم کلاس ورزش های دسته جمعی مث فوتبال و بسکتبال و یا کلاس آمادگی ...

اخه ورزش چه تاثیری تو نوشتنشون داره

من تابستون بردمش ژیمناستیک ولی اخه ربطی نداره به درس خوندن و بازیگوشیشون

تحصيلات خودتون و همسرتون چقدره؟ قبل از اين تو خونه تون دفتر و مداد و كتاب رو زمين بود اصلا؟

من لیسانس 

باباش فوق لیسانس

کلا کار باباش با کاغذ و خودکاره

از یه سالگیش مداد و مداد رنگی دست میگرفت  کل خونه رو با هر چی دستش میومد رنگ میکرد

همیشه کل خونه پر کتاب و لوازم تحریره