2777
2789
عنوان

مادرایی که بچه ی کلاس اولی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 53 پست
دقیقا من اصلا انتظار نداشتم دخترم اینجوری ادا دربیاره همیشه حس میکردم خیلی قراره زرنگ باشه الان ق ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂پسر من پیش میره دیروز تو دفترش شطرنجیش باید اینجوری میکشیدن._._._._._ 

بعد امده خونه هرچی از دهنش اومده به من میگه 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

چقدر خوبه حرفاتون متاسفانه من خوب و باباش خوب برخورد نکردیم باهاش کلا زده شده از مدرسه  هر ر ...

مرسی عزیزم نظر لطفتهههه

نه خوب....شماهم خودتون احتمالا به همون اندازه نگرانی دارین 

وگرنه هم درک می کنم و هم حق میدهم بهتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه اخه اونوقت  دیگه میبینه دوستاش جلوترن از خودش شاید اعتماد بنفسش رو از دست بده باباش ...

من پارسال دخترم کلاس اولی بود نفرستادم چون خیلی ریز و کوچیک بود 

امسال میره اصلا هم نفهمیده دوستاش کوچیکترن

حرف شنویش خیلی بهتر از پارسال شده 

تازه بچه شما که در واقع باید سال دیگه بره 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂پسر من پیش میره دیروز تو دفترش شطرنجیش باید اینجوری میکشیدن._._._._._  ...

وای عزیزم😂😂

حالا چرا به شما گفته؟

چقدر گناه دارن این بچه ها

الان حس میکنن که ما بهشون ظلم میکنیم

یهو از دنیای بی خیالی و کوچولوییشون پرتشون میکنیم دنیای زور و اجبار و بایدها

مگه میشه اخه اونوقت  دیگه میبینه دوستاش جلوترن از خودش شاید اعتماد بنفسش رو از دست بده باباش ...

بچه شما الان از همکلاسی که مثلا اسفند ۹۴ هست ۱ سال و نیم کوچیکتره، معلومه که اونا بهتر مینویسن 

اینجوری وقتی ببینه همکلاسی هاش ازش خیلی بهترن بیشتر اعتماد ب نفسش داغون میشه

من خودم مربی پیش دبستانی بودم حتی دو سه ماه سن بچه بالاتر بود تو کلاس کلی تو مهارت هاش فرق داشت

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
من پارسال دخترم کلاس اولی بود نفرستادم چون خیلی ریز و کوچیک بود  امسال میره اصلا هم نفهمیده دو ...

بله

نه منظورم اینه از اول نباید میفرستادم چون الان دوهفته است داره میره و دوست و همکلاسی داره

اگه ببرمش دوباره پیش تا اخر ابتدایی میبینه همکلاسیای الانش جلوترن شاید ضربه بخوره

ولی از اول نمیرفت که مشکلی نبود.

بله نه منظورم اینه از اول نباید میفرستادم چون الان دوهفته است داره میره و دوست و همکلاسی داره اگه ...

بازم با یه مشاور کودک صحبت کن

شاید بهتر باشه همون پیش بره 

بچه ها زود فراموش میکنن و مثل ما بزرگا پیشرفت دوستاشون اونقدر ب چشمشون نمیاد

هرچه زودتر ب نتیجه برسی بهتره، تعلل نکن

بچه شما الان از همکلاسی که مثلا اسفند ۹۴ هست ۱ سال و نیم کوچیکتره، معلومه که اونا بهتر مینویسن  ...

اره واقعا اشتباهه

من همیشه خوشحال بودم یه سال دیرتر میره که امسال قانون و عوض کردن

نه دیگه یه سال و نیم نمیشه

الان دختر من مهر ۹۵ هست با مهر ۹۴ تو یه کلاسن

اره واقعا اشتباهه من همیشه خوشحال بودم یه سال دیرتر میره که امسال قانون و عوض کردن نه دیگه یه سال ...

درست میگین

نیمه دوم ۹۴ و نیمه اول ۹۵ بعلاوه مهر ۹۵

کسی که مهر ۹۴ باشه بازم یکسال بزرگتره

این خیلی تو مهارت ها تاثیر داره 

حتی ماه ها مؤثره