2777
2789
عنوان

يه خاب وحشت ناك 😭

173 بازدید | 11 پست

ديشب خاب ديدم يه مار كه بدنش حالت درختي داشت و واقعانم خطر ناك بود يعني تو خاب ميدونستم نيش بزنه به ثانيه نميكشه ميميره طرف سه نفرم تو خونه مامانم بوديم اول يه مار كه خطرش كمتر بود رو همين مار كشت بعد خيلي دنبالمون كن اخر يه نيش خيلي ريز بهم زد ساق پام اما من نه درد داشتم نه طوريم شد گفتم محض احتياط برم دكتر 

بعدم فك كنم مرد 

صدقه دادم اسقندم دود كردم اما خيلي دل اشوبه گرفتم

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كسي تعبير بلد نيست يا بگه چيكار كنم استرسم كم بشه

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
صدقه دادی خوبه دنبال تعبیرش نرو چیزی نمیشه

دعا كن بيدار شدم بدنم يخ يخ بود 

انشالله خیره منم خواب مار زیاد دیدم

ضرر دادي بعدش يا دشمن بد بوده؟؟؟

مار یعنی دشمنه و اینکه نیشت زده یعنی دشمنت بهت آسیب میزنه. همین که صدقه دادی خوبه و ان شاا.. دفع بلا ...

انشالله 😔

خب خواب بوده 

هیچ اهمیتی هم نداره 

پس جای نگرانی ای هم نداره 

اسفند دود کردن و امثالهم هم هیچ تاثیری نداره 

خواب ( رویا ) نه ارزش داره و نه اهمیت و نه تعبیر 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان