2777
2789

بخاطر پول اومده بود ک یچیزی ب اسمش کنیم بعدها از حرفای مادرش د خودش فهمیدم 

یعنی نیتشون پوله کلا از ازدواج ب چیز دیک ای فک نمیکنن 

وقتی دیدن چیزی گیرشون نیومد همش با من بحث میکردن اذیت میکردن خودش ماه ها قهر می‌کرد با من اصلا رفتارشون ضایع بود

حالام درخواست طلاق داده 

مهریم ۳۰ تاست ۲۱۴ تا بود ک ب بهانه بردن سر زندگی از چنگم درآورد 

۳ ساله عقدیم بخاطر اصرار خودش نامردی رابطه کامل داشتیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

30  تا سکه ام کم نیست حتمااا بگیرش. حتی اگه شده اندازه ۵ تاشو خرج کنی واسه گرفتنش..

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

تقصیرخودتونه که سریع میزارید رابطه ج رو.. تازیرسقف نرفتین نباید بزارید چون دیگ تلاشی برای عروسی و فل ...

دوست عزیز این طرز فکر قدیمی هست..‌‌. خطبه عقد جاری میشه طرفین زن و شوهر هستند و خودشون در مورد داشتن یا نداشتن رابطه تصمیم می گیرند... بعد هم اگر با رابطه طرف تلاشی نمیکنه در طول زندگی مشترک چرا مردها تلاش می کنند؟ اگر آدم وجدان داشته باشه رابطه داشتن یا نداشتن تاثیری در رفتار نخواهد داشت

دوست عزیز این طرز فکر قدیمی هست..‌‌. خطبه عقد جاری میشه طرفین زن و شوهر هستند و خودشون در مورد داشتن ...

چون نخوان خرج عروسی و اینا کنن بعد زیرسقف رفتن که دیگ خرج مراسم نیس... هزارتاش همینجا دیدم تو عقد رابطه بعدم جداشدن یا پسره رفته گم و گور شده دختره هم هیچی... یا بعد چن سال اقدام برای عروسی گرفتن نمیکنن چون رابطه هس هرشب میکنه دیگ چی ازاین بهتر هه.. 

چون نخوان خرج عروسی و اینا کنن بعد زیرسقف رفتن که دیگ خرج مراسم نیس... هزارتاش همینجا دیدم تو عقد را ...

کل زندگی مشترک که رابطه نیست اگر اینطوری باشه همسر من باید چندین سال قبل طلاقم میداد یا بهم خیانت می کرد چون من ۴ سال واژینیسموس بودم ولی عاشقانه پای من ایستاد انسانیت و مفهوم زندگی توی رابطه ج... نیست بخدا