2777
2789
عنوان

خانمای خیاط

234 بازدید | 28 پست

برای هودی که داخلش خز داره چطوری برش بزنم 

مثل استر کشی؟

کلا گیج شدم نمیدونم اون خز داخلشو چطور بدوزم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همون الگوی خودشو بنداز روی خز

جای دوخت یکسان بدم ؟چطور بهم وصل کنم؟بچگانه زیاد دوختم نمیدونم چرا اینو نمیتونم بفهمم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
مگه خز به پارچه نچسبیده؟ اره مثل استر کشی

ااا مگ پارچه ای هس ک خز بهش چسبیده باشه؟

دقیقا همون الگوی خودشو بنداز روی خز

اینو میخوام بدوزم ک خزدار باشه

مگه خز به پارچه نچسبیده؟ اره مثل استر کشی

دقیقا الگورو بندازم رو پارچه عین همونم رو خز بعد دوخت خز نمیزنه بیرون؟ لباس نامرتب باشه؟

اسم پارچش چیه؟ میشه عکس بدی؟ 

پارچه رویی رو لی داخلم ک خز 

عکسش پایینتره

جای دوخت یکسان بدم ؟چطور بهم وصل کنم؟بچگانه زیاد دوختم نمیدونم چرا اینو نمیتونم بفهمم

اره جای دوخت یکسان بده

خود هودی رو کامل تکه هاشو به هم وصل کن 

بعد تکه های خز رو هم به هم وصل کن بعد از قسمت یقه و سر استین ها به هم وصل کن در آ خر هم لبه پایینی

خدایا شکرت🙏

اره جای دوخت یکسان بده خود هودی رو کامل تکه هاشو به هم وصل کن  بعد تکه های خز رو هم به هم وصل ...

خدا خیرت بده متوجه شدم 

اول از یقه وصل کنم بعد استین؟

خدا خیرت بده متوجه شدم  اول از یقه وصل کنم بعد استین؟

اره عزیزم

ببین لبه پایینیشو یه تیکه وسط چرخ نکن بذار باز بمونه که بتونی برگردونی ، نمیدونم متوجه شدی یا نه ، بعد که برگردوندی با دست پسدوز کن

خدایا شکرت🙏

ااا مگ پارچه ای هس ک خز بهش چسبیده باشه؟

اره

رویی پارچه هست. داخلش خز

حالا شما هر دو رو با الگوی رویی ببر و جدا جدا بدور مثل استر کشی از یقه وصلش کن به هم و حلقه استین

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔