2777
2789
عنوان

سریع ترین کشور برای مهاجرت

675 بازدید | 27 پست

سلام

خیلیییی زیاد میخوام از ایران فرار کنم

پول و مهارت خاصی ندارم

هرشغلی هم اونجا بهم بدن مهم نیست

لطفا اگر اطلاعاتی دارین اینجا به اشتراک بذارین و از گفتن جملات بیهوده جدا پرهیز کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترکیه البته اونجاهم سخت میشه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
مهاجرت پول میخاد عزیزم به همین سادگی نیست ک  وگرنه الان همه مهاجرت کردن بودن

بله میدونم

اما اصلا برام مهم نیست کجا برم

عده ای هستن که فقط کشورهای خاصی مدنظرشون هست

ما چند ساله کانادا میریم و میایم تا ۵ سال گرین کارتیم . البته قصدمون مهاجرت نیست شغل ایجاب کرده. ولی خواهر زن داداشم حدود ۴۰۰ هزینش شد با وکیل مهاجرت. قانونی.غیر قانونی نرو واقعا وحشتناکه هر ساله چقدر میمیرن یا کشته میشن یا میوفتن به دست مجاهدین و مریم رجوی. تنها کاری که میتونی اول زبان یاو بگیر بعد از وکیل مهاجرتت بخواه ویزای شغلی و تحصیلی برات بگیرخ ویزای تحصیلی خالی بدرد نمیخوره اسیر میشی کار بهت نمیدن

روانشناسی کودک
بله میدونم اما اصلا برام مهم نیست کجا برم عده ای هستن که فقط کشورهای خاصی مدنظرشون هست

اگر همینجوری بخوای بری باید غیر قانونی بری ک 

چون برای اینکه قانونی بری هم کلی کار داره هم پول میخاد 

ی شرکت های م هستن ک میگن برای مهاجرت کمک میکنن ولی خیلیاشون دزدن پول میگیزن دیگه بلاک

وَمَکَروا وَمَکَرَ اللَّهُ وَاللَّهُ خَیرُ الماکِرینَ