2777
2789
عنوان

چرا واقعا

50 بازدید | 4 پست

مشکلات خیلی زیادی توی زندگیم داشتم سنم کمه ولی خب زیادن بود مشکلات و درد و غصه هام ولی هیچ وقت به فکر خودکشی نیافتادم ولی از اینورم یه رفیق دارم تا تقی به توقی میخوره یا میخواد سم بخوره خودشو بکشه یا از پشت بوم خونشون خودشو بندازه پایین سر چیزای خیلی کوچولو و کم اهمیت مثلا چرا ناخنش اینبار کج در اومده درک نمیکنم آدمایی که میخواد هرچه زودتر دست از زندگی بکشن

من داستانای بقیه رو با رصایت خودشون تعریف میکنم اگه میتونستی ذهنمو بخونی اشک میریختی

منم ادمای ضعیف رو مخمن

ادمایی که فکر می کنن چون ماها به خودکشی فکر نمی کنیم یعنی تو زندگی مشکلات نداشتیم. نمی دونن دهنمون صاف شده و کلی زحمت کشیدیم تا مشکلات رو حل کنیم

برا همینه کوچکترین تحمل و همدردی برای افرادی که کلا تو فاز دپرس بودنن، دنبال خودکشین، یا بدتر از همه دنبال چ*ناله کردن هستن ندارم

از ناله کردن و ناله شنیدن بیزارم

اینجور ادما دنبال راه حل نیستن فقط دنبال تخیله شدنن و بعد روزی از نو.

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ادمای ضعیف رو مخمن ادمایی که فکر می کنن چون ماها به خودکشی فکر نمی کنیم یعنی تو زندگی مشکلات ند ...

انگار یه مسابقه اس سر اینکه مشکلات اونا بیشتر از مال ما مثلا 

من داستانای بقیه رو با رصایت خودشون تعریف میکنم اگه میتونستی ذهنمو بخونی اشک میریختی

اونی که هی میگه میخوام خودمو بکشم این کارو نمیکنه

چرا اتفاقا یبار خودشو از کجا نمیدونم انداخت پایین پا و دستش شکستن