2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اومدم چیشده

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
با همسرم دعوا کردم 

دعوا نمک زندگیه ناراحت نباش برو ببوسش آشتی کن

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم

قشنگم سلام 

سر چی با همسرت دعوا کردی 

مواظب سلامتی خودت باشه 

دور از جونت دشمن شاد می کنی اااا

یعنی سکته می کنی ااااا

من کاربر قدیمی نی نی سایتم که تعلیق شده ام. هر سوالی درباره هر موضوعی داشتید پاسخ گوی سوالات شما هستم. سوالاتی از قبیل: روابط زن و شوهر، برقراری ارتباط بین زن و شوهر، آموزشی و تحصیلی، اعتماد به نفس، دوری و پرهیز از استرس و خودخوری کردن، مسائل زناشویی و ... 
نمک زیاد برای سلامتی ضرر داره🙄

عاره  فشار و میبره بالا ولی چه میشه کرد من یه دوست داشتم به شوهرش میگفت باهام دعوا کن وبزن منو  چون تا حالا کتک نخورده بود ازش اینو واسم تعریف کرد خیلی تعجب کردم وخیلی ام خندیدم

عاره  فشار و میبره بالا ولی چه میشه کرد من یه دوست داشتم به شوهرش میگفت باهام دعوا کن وبزن منو& ...

🤣🤣🤣🤣🤣

خداااا

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html

🤣🤣🤣🤣🤣 خداااا

😂😂