2777
2789
عنوان

خانمایی که تنبلی دارن بیان..

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 26 پست
عزیز هیچ وقت سرخود مصرف نکن. طبع بدن شما با یکی دیگه کاملا فرق می‌کنه

میدونم طبع بدنم بلغمی سرد هست هر چیزی ام که میشنوم خوبه میرم راجبه طبع و عوارضش تحقیق میکنم بعد مصرف میکنم 

مثلا عرق رازیانه میگن خوبه ولی عوارض خودشم داره واسه همین تصمیم دارم دو هفته فقط نصفه لیوان مصرف کنم بعدش عوض کنم عرق نعنا بخورم

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

Pco همونه دیگه منم هستم . عزیزم اینجوری نیست ک کلا خوب بشی من هفت ساله دارم . اون دوسالی ک رعایت میک ...

واقعا با این سبک زندگی که داریم اصلاح سبک واقعا سخته شغل من جوری هست که تا ساعت ۱ شب سرکارم الان چند باره ساعت ۱۰ میام خونه میخوابم شوهرمو نمیبینم اصلا

خواب مهمترین رکنه خواب رعایت نکنی رعایت بقیه تاثیری نداره

اره واقعا تو لایوها میبینم که چقدر به خواب تاکید میگنن میگم چند وقت مراعات کنم خوب که شدم باقی چیزارو‌سفت و سخت مراعات میکنم که دیگه بدتر نشه محبور بشم به خواب برسم

خب حالا شما بقیه موارد رعایت کن 

شروع کردم همرو رعایت کنم 

ساعت خواب 

ورزش

پرهیز از قند و غذاهای فرآوری( قنادی داریم چقدر سخته😭😭😭) 

دم نوش و عرقیجات و یدونم متفورمین که دکترم داده 

شروع کردم همرو رعایت کنم  ساعت خواب  ورزش پرهیز از قند و غذاهای فرآوری( قنادی داریم چقد ...

وزنت کم کن متفورمین واسه کاهش وزن 

بیشتر از قند از خوراکی طبع سرد دوری کن مثل لبنیات یا لبانیت با یه چیز گرم حتما بخور 

وزنت کم کن متفورمین واسه کاهش وزن  بیشتر از قند از خوراکی طبع سرد دوری کن مثل لبنیات یا لبانیت ...

اره از امروز شروع کر‌دم توکل به خدا ایشالا بتونم ادامه بدم

میدونی چه دمنوش ها و چه عرقیجاتی واسم خوبه ؟؟؟ اگه میدونی مقدار و زمان استفادشم بگو

دمنوش خاصی رو من اطلاع ندارم که خوب باشه اما در آغاز پریود استفاده از دمنوش های گرم خیلی خوبه مثل مریم گلی یا آویشن

من تازه از دیشب شروع کردم البته من pco هستم امیدوارم دو ماهه خوب بشم چون شرایط زندگیم جوری نیست که ب ...

Pcoمگه همون تنبلی نیست؟?؟ فرقی بینشون هست؟؟ 

Pcoمگه همون تنبلی نیست؟?؟ فرقی بینشون هست؟؟ 

راستش راجبه تنبلی اطلاعاتی ندارم ولی پی سی او سندرم‌پلی کیستیک هست 

فکر کنم توی‌تنبلی تخمک آزاد نمیشه یا سخت آزاد میشه یا سخت عملکرد نشون میده ولی توی پی‌سی او تخمک ازاد میشه اتفاقا زیادم آزاد میشه منتها هیچ کدوم اونقدری رشد نمیکنه که بالغ بشه تعادل هورمونی وجود نداره انسولین خون میره بالا و درست کار نمیکنه تستسترون افزایش پیدا میکنه و قدرت باروری میاد پایین و بعضی موارد اصلا بارور نمیشن بعلاوه پریودهای نامنظم و کم‌خون چاقی و بعضیا لاغری زیاد