الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه عزیزم...من خیلی مشکلات داشتم تجربه های بد...۳۱ سالمه...بیکارم تو خونم...ولی تو جوونی خیلی بچه ای نباید این حرفو بزنی..خیلی زوده برای ناراحتی و غصه..دوباره بخون برو دانشگاه با دوستات باش
ممنونم عزیزم شما ادم خوش قلبی هستید که به من بی منت امید میدین خدا حفظتون کنه
ممنونم..خب هر کی جای من باشه همینو میگه..۲۰ سالته حقه زندگی داری آزادی شادی خنده از ته قلب درس و اینا...غصه چیه ...زوده برااااات ..بشین درس بخون..حتی اگه شده ۵ سال تا آخر عمر پشیمون نمیشی...ببین من الان پشیمونم..البته شرایطشم خوب نبود..ولی هیچی مثل درس و کار نمیشه..رو پای خودت باشی..
عزیزم شما الان بهترین سن برای پیشرفت هستین همه چیز که دانشگاه نیست اول از همه فقط به چیزهای خوب فکر کن و بعدش سعی کن آهنگ و فیلم های کمدی ببینی و دوستهای خوب و شادی رو پیدا کنی فایل صوتی انگیزشی توی اینترنت زیاد هست پیدا کن و گوش کن خیلی خوبن