2777
2789
عنوان

سونوانومالی خوبه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 48 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزینه سونو ان تی ت چند شد؟ هزینه این س نو چندشد؟

والا حقیقتش هرکی ی قیمت داشت 

بعصیا میگفتن بیمه تامین اجتماعی قبول نداریم بعضیاداشتن 

ان تی بابیمه ۲۷۰ ۲۸۰ بدون بیمه میگفتن ۷۰۰ ۸۰۰ ی جامنطقه بالاتر ۱خورده ای گفتن 

انومالی هم همونطوربابیمه ۳۸۰تقریباشد بدون بیمه گفتن ۷۰۰خورده ای جای دیگه البته

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح   
ویزیت انلاین واریز کن

اره بخدا بهش بایدبگم اگرمشکل ویزیته ویزیت انلاین بریزم 

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح   
والا حقیقتش هرکی ی قیمت داشت  بعصیا میگفتن بیمه تامین اجتماعی قبول نداریم بعضیاداشتن  ان ...

وای چخبره؟؟؟ اونوقت میگن بچه بیارین خو همین سونو هارو ارزون تربگیرن ک مردم بتونن بچه بیارن بخدا من تو اقدام همین هزینه ان تی و انومالی ذهنمو درگیرکرده همش اونوقتا ۲۰تومن بادفترچه و ۲۵تومن بدون دفترچه بود

یا رب نظر توبر نگردد
والا حقیقتش هرکی ی قیمت داشت  بعصیا میگفتن بیمه تامین اجتماعی قبول نداریم بعضیاداشتن  ان ...

من بدون بیمه بود 530 خیرندیده ها

خدایا به خودم قول دادم همه چی روبسپرم به خودت ممنونم بابت نعمت های قشنگت
اگه حوصله داشتی از علائمت میگی

حتما 

عزیزم من حقیقتش درقید تعیین جنسیت نبودم یعنی کاری نمیکردم 

فقط چون pcoتنبلی تخمدان داشتم دوسه ماه قبل اینکه بارداربشم ی دوره سیاهدونه و عسل خوردم حدود هفت روز 

بعد دوسه ماه باردارشدم حالانمیدونم ربط داشت به اون یانه اخه دوسه ماه بعدش باردارشدم وفقط همون ی باروخوردم 

الانم اصلا هوس ترشی یا شیرینی ندارم  اما شورخوشم میاد 

مثلا دوغ ترش پفک که از شانس ریسک مسمومیت بارداریم ۱به ۴۰ شده اینم شانس من البته توکلم به خداست  کلا نمک نمیخورم  واینکه روزابه اندازه میخوابم اما شب ساعت ۸ ۹شب میشه چنان خواب منومیگیره که ولم کنن میخوابم اون تایم خوابوخیلی دوست دارم 

من بدون بیمه بود 530 خیرندیده ها

هرکی هرکیه دیگه متاسفانه 

ان شالله منم بعد دوتا سقط دیشب تستم‌مثبت شد البته یه پسر دوازده ساله دارم ،خدا ب همه کمک کنه 

خدابراتون حفظش کنه انشاالله سالم بغل بگیرینش 

وای چخبره؟؟؟ اونوقت میگن بچه بیارین خو همین سونو هارو ارزون تربگیرن ک مردم بتونن بچه بیارن بخدا من ت ...

درسته حالاانشاالله سالم باشن ادم تو دردسر واسترس نیافته  حالا نترسونمتون کناراین سونوها ازمایش غربالگری هم هست 

اولی ۷۰۰خورده ای شد دومی ۹۰۰فکرکنم 

میگم شما سردرد هم داشتید اگه از علائم حوصله داشتی بگی ممنون میشم

عزیزم اختیارداری خوشحال میشم کمکتون کنم 

بله انگار توسه ماهه دوم گاهی سرددردام شروع شد خیلی نیست اماگفتید یادم افتاد 

چون باید فشارمم چک بشه تاسردردمیگیرم چک میکنم 

یادم افتاد سردرد گاهی دارم اما انقدرنیست که قرص بخورم البته تحمل دردمم بالاست 

اوایل هم تهوع داشتم یعنی تا من به تاخیرافتادم توپریودی حس کردم حالم میزون نیست تا ۱۵هفته تقریبا 

هرساعت تهوع داشتم