محی۱۲۳ مدیر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1710 عنوان سونوانومالی خوبه ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 48 پست خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️ خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح 1401/07/10 | 06:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محی۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1710 خوبه گقته بیا مطب که ویزیت بگیره شاید بعیدهم نیست اما ناعادلانه ست به ادم استرس میدن من ۱۵روزدیگه باهاشون ویزیت دارم الان کجامنومیخوادبکشونه بزاره ازمایش تیروییدمم بگیرم ی دفعه برم اگرچیزی نیست اونم تواین بلبشووشلوغی خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️ خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح
محی۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1710 بنظرم همه چی خوبه.عزیزم تو ان تی جنسیت بهت گفت یا نه؟ نه ان تی ۱۲هفته و۱روزبود اصلا نگفت گفت معلوم نیست خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️ خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح
مهتاب69ارینا عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 1769 استرس چی ویزیت میخواد تموم کاش مال منم دوهفته دیگه بزنه سالم وهیچ وقت مریض شه از دکترا 5 سال خسته شد ... عه چ جالب منم دو هفته دیگ باید برم انومالی
مهتاب69ارینا عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 1769 نه ان تی ۱۲هفته و۱روزبود اصلا نگفت گفت معلوم نیست اهان ممنون عزیزم مباررررکه ان شا الله صحیح و سالمو عاقبت بخیر بشه
محی۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1710 استرس چی ویزیت میخواد تموم کاش مال منم دوهفته دیگه بزنه سالم وهیچ وقت مریض شه از دکترا 5 سال خسته شد ... عزیزم انشاالله هرچی میخوای خدابهت بده صحیح وسالمشو منم بعد ۱۲ساله خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️ خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح
محی۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1710 اهان ممنون عزیزم مباررررکه ان شا الله صحیح و سالمو عاقبت بخیر بشه فدای شماانشاالله🌺 خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️ خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح
nanajonam عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 2285 عزیزم انشاالله هرچی میخوای خدابهت بده صحیح وسالمشو منم بعد ۱۲ساله بچه اولته؟؟؟
محی۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1710 بچه اولته؟؟؟ بله خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️ خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح
nanajonam عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 2285 بله عزیزم خدا خودش حواست بهش هست نگران نباش 😍😍ان شالله سروقتش ب سلامتی دنیا میاد
dokhi_goli عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 13180 بعیدهم نیست اما ناعادلانه ست به ادم استرس میدن من ۱۵روزدیگه باهاشون ویزیت دارم الان کجامنومیخوادبکشو ... بش بگو یا رب نظر توبر نگردد
محی۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1710 عزیزم خدا خودش حواست بهش هست نگران نباش 😍😍 ان شالله سروقتش ب سلامتی دنیا میاد امیدوارم مرسی از دعای قشنگتون التماس دعا صحیح وسلامت ببینمش🥺 خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️ خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح
ررررررتیام عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 3255 عزیزم انشاالله هرچی میخوای خدابهت بده صحیح وسالمشو منم بعد ۱۲ساله بچه اولت بسلامتی نه من دوتا دختر دارم اما بعد10 سال اقدام کردم خدایا به خودم قول دادم همه چی روبسپرم به خودت ممنونم بابت نعمت های قشنگت
dokhi_goli عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 13180 هزینه سونو ان تی ت چند شد؟ هزینه این س نو چندشد؟ یا رب نظر توبر نگردد
محی۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1710 بش بگو حالابهشون گفتم ایناروتوپیام ببینم چی میگه امیدوارم باوجدان باشه خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️ خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح
محی۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1710 بچه اولت بسلامتی نه من دوتا دختر دارم اما بعد10 سال اقدام کردم بله مرسی خدابچه هاتونوبراتون نگه داره انشاالله این سری ی برادربراشون بیارید خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️ خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح