2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 2695 بازدید | 82 پست
عزیزم خب رابطه چیز مهمیه واسه اقایون میزاشتی انجام بده بعد ک مهربون شد باهاش صحبت میکردی  رفتا ...

رابطه زمانی قشنگه ک دوطرف رضایت داشته باشن.

کار همسر ایشون تجاوز بوده نه رابطه

کی میخوایم متوجه بشیم که (زن) هم یه انسانه و هر وقت خواست آزادانه میتونه ب همسرش بگه الان نمیخوام رابطه برقرار کنم

آزاد شو از بند خویش ،تحقیر را باور نکن. اکنون زمان زندگی‌ست ، تاخیر را باور نکن. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه زمانی قشنگه ک دوطرف رضایت داشته باشن. کار همسر ایشون تجاوز بوده نه رابطه کی میخوایم متوجه بش ...

اصلاتواین حالم اونونمیتونستم حس بدی بهم میده وقتی خودم نمیخوام 

پس اقدام نکن برای دومی مردی که دست بلند می‌کنه لایق پدر شدن نیست 

شما یک طرفه دارین قضاوت میکنین و نمیدونین بین شون چی گذشته ،و معلومه ازدواج نکردین ک اینطور سریع نسخه پیچی میکنین

چه ربطی داره اون اقا باید عذر خواهی کنه ولی ایشون با سیاست باید رفتار کنن

خیلی ربط داره این سیاست نیست که شما میگی بجای اینکه در مورد زندگی با زنش مشورت کنه حرف مادرش تو زندگی تاثیر بزاره ؟! باید اینو بفهمه

اصلاتواین حالم اونونمیتونستم حس بدی بهم میده وقتی خودم نمیخوام 

میدونم عزیزم درکت میکنم.

اگه قصدت ساختن این زندگیه با همسرت صحبت کن مشکلو حل کنید دوتایی

هر مشکلی با صحبت کردن حل میشه 

آزاد شو از بند خویش ،تحقیر را باور نکن. اکنون زمان زندگی‌ست ، تاخیر را باور نکن.