2777
2789
عنوان

بارداری

55 بازدید | 2 پست

سلام  من یک سال پیش یک هفته مانده بود تا بچه ام سه ماهه بشه ولی سقط شد الان پنج ماه پریود نشودم به منشی دکترم زنگ زدم میگه خانم اگه پریود شدی بیا روز دوم پریودی منشی دکترم خیلی بداخلاقه زود گوشی را قطع می کنه  بنظرتون چیکار کنم خیلی ناراحتم شوهرم هم درکم میکنه ولی شوهرم هر شب موقع خواب میره عکس بچه و لباس بچه نگاه میکنه این خیلی عذابم میده لطفا کمکم کنید با اینکه شوهرم کاری نداره ولی مادرشوهر و خواهر شوهرم منو اذیت می کنند 

تعداد رای : 2
نظرسنجی
چی بخورم پریود بشم
0
0%
ایا پریود نشودن 5 ماه برام خطری نداره
2
100%

وا یعنی چی پزشک یا منشیش وظیفه دارن به که سوال مراجعه کنندشون جواب بدن دیگه شما بیمارشونی یعنی چی بد اخلاقن درک نمیکنم به نظرم دکترت عوض کن 

دکتر من دکتر مائده یوسفی بود خیلی هم عالی و صبور بینهایت هم راهنماییت میکنه میتونه کمکت کنه مطمئنم شماره مطبش 02144372374 مطبشم صادقیست توی لوکیشن بزنی میاد برات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.