2777
2789
عنوان

من به دلایلی نتونستم برم مدرسه

801 بازدید | 34 پست

امسال باید میرفتم سال دهم ولی نشد که برم ولی از خدا میخوام کمک کنه از سال دیگه بتونم برم  هیچ کس مقصر این اتفاق نیست بجز عموم یادم نمیره چقد گریه کردم چقد غصه خوردم نمیبخشمش وقتی با حسرت به رفیقام نگاه میکنم که چجوری میرن و میان با همه سختیش با اینکه قبلا از درس و مدرسه متنفر بودم دلم پر میکشه واسه سر کلاس نشستن 

تروخدا اگه شما بجا من لودین میبخشیدینش

من داستانای بقیه رو با رصایت خودشون تعریف میکنم اگه میتونستی ذهنمو بخونی اشک میریختی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو ثبت نام کن غیرحضوری بخون

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
چرا پس پدرو مادرت کجان 

عموم با حرفاش و وعده هاش قولم زد پدر و پادرم راصی نبودن مجبورشون کردم مثل چی پشیمونم

من داستانای بقیه رو با رصایت خودشون تعریف میکنم اگه میتونستی ذهنمو بخونی اشک میریختی

عموم با حرفاش و وعده هاش قولم زد پدر و پادرم راصی نبودن مجبورشون کردم مثل چی پشیمونم

جه وعده هایی؟ که بری سرکاری جایی؟

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه