2777
2789

چند وقت پیش درمورد یکی از دوستام تاپیک زدم، سه تا دختر کوچیک داره و شوهرش داره با دختر عمش بهش خیانت میکنه، دختر عمهه هم هیچ جوره کوتاه نمیاد و مدام به شوهر دوستم میگه دادخواست طلاق بده و زنت رو طلاق بده و شغلت رو هم رها کن بیا تهران من باهات ازدواج میکنم و همه جور امکانات در اختیارت میگذارم 

دختر عمه مجرده و تا الان ازدواج نکرده و ساکن تهران هست و شاغله و خونه و ماشین داره 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر دوستمم قبول کرده و تو روی کل خانواده و بزرگترها ایستاده که من زنم و نمیخوام و می‌خوام طلاقش بدم و برم با فلانی ازدواج کنم 

گویا قبل از ازدواج با دوستم مدتی با دختر عمه عقد بودن و به اختلاف خوردن و طلاق گرفتن 

حالا بعد از چندین سال دختر عمه با دست پر برگشته و ادعای عاشقی کرده

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.