2777
2789

پسرم شونزده ماهشه. بعد از بچه دار شدن به بهانه کرونا همه تنهام گذاشتن. خودم دست تنها نوزادمو بزرگ کردم. وزنش خیلی کم بود شیر نمیخورد و خیلی دیر به غذا افتاد. الانم شدیدا بد غذاست طوری که مهمونی اینا نمیتونیم درست حسابی بریم چه برسه مهمونی بدیم. شوهرم از همون اول کمکم نمیکرد. البته کار خونه انجام میداد ولی تو بجه داری اصصصصلا. منم بعد از زایمان شدیدا عصبی بودم الانم هستم ولی بهتر شدم. اصلا شوهرمو دوست ندارم. حالم از رابطه به هم میخوره. فقط مجبوری گاهی وقتا رابطه دارم باهاش. اگه بچه نداشتم حتما ازش جدا میشدم. ذره ای احساس نسبت بهش ندارم. مدام با هم دعوامون میشه. سره چیزای بزرگ و کوچیک. غذا خوردن بچم ازم انرژی میگیره واقعا دیگه حوصله اونو ندارم. میخواستم برم پیش مشاور ولی اون نمیاد. ارزومه پسرم یکم بزرگتر بود کار درست حسابی داشتم درامد داشتم ازش جدا میشدم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حس میکنم بعضی وقتا دوسش ندارم برا همین میگم بچدار نشم ،😐😂...دیگه بچه بیاد فک کنم کلا دوسش ندارم گاهی علاقه مند بشم،😂😂😂

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫

این احساسات به خاطر ترشح یه سری هورمون ها طبیعیه و همه ی خانم ها بعد از زایمان این حس رو تجربه میکنن

بعضا در برخی خانم ها تا دو سالگی فرزند ادامه داره

از خستگی و افسردگی بعد از زایمان هم ناشی میشه

فقط باید سعی کنید با حرف زدن با هم کنار بیاین

مثلا یه روز تعطیل که همسر خونست، باهاش آروم و متین درخواست کنید که دو ساعت بچه رو نگه داره تا شما استراحت کنید، بعد از یه خواب دو ساعته میبنید که جقدر سرحالی و چقدر زندگی ر دوست داری

خواسته هات رو با زبون نرم از همسرت بخواه

عصاره ی گل سرخ، رازیانه برای بیدار کردن حس زناشویی خیلی خوبه ، باعث افزایش شیر هم میشه

وای اخلاقت شبیه شوهرمه مام بعد از بچه دارشدنم شوهرم روانی بود قبلاً ولی بدترررر شد ینی غیرقابل تحمل شده بیس چاری بددهنی می‌کنه همش توهین بخودم وخانوادم بیس چاری میگه طلاقت میدم بخدا من ازخدامه از این آشغال طلاق بگیرم فقط بخاطر بچم و پدرم ک مریضه موندم وگرنه میرفتمو پشت سرمم نگا نمیکردم

قطعا خسته ای این حالی که شما داری رو همه مادرای دنیا میتونن درک کنن همه آدما اینجوری بدنیا اومدن و بزرگ شدن، فرزندت که بزرگتر بشه مسئولیتش نصف میشه، فقط میمونه ببری دسشویی بهش غذا بدی و محبت کنی خودش بازی می کنه سرش گرم میشه، نق نق هاش کم میشه، شما هم میتونی به خودت برسی، از شوهرت هم ناراحت نباش کینه به دل نگیر خودت اذیت میشی 

افسردگی گرفتی،مردا کم پیش میاد کمک کنن منم شوهرم تا بچه کریه میکرد رو‌پام مینداختم که بخوابه وگرنه بیدار میشد ملا میگفتم شیر بده با اب جوش خالث درست میکرد که نتونم بدم بهش بیدار بشه منو اذیت کنه دیگه نگم ضیر درست کن نازه عر میزدم شیشه شیر و فلاکس می کوبید رو کابینت و....اهمیت نده شیر شب که قطع بشه اذیت داره بعدش راخت تر میشی دو سال نیم دو سال هفت ماه به بعد راحت تر میشی به قبل باردارین که کارارو میکردی می تونی راحت برسی حالت بهتر میشه سعی کن تقویت کنی خودتو منم بچم دنیا اومد کرونا قشنک اومد

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

میگن آدما باید از نظر روانی آماده باشن واسه بچه‌دار شدن و آموزش ببینن راست میگن. 

گل سرخم چرا پژمرده حالی؟         بیا قسمت کنیم دردی که داری بیا قسمت کنیم، بیشش به من ده                                        که تو کوچک دلی، طاقت نداری!  

حتما برو مشاوره 

اگ مهمونی میری یا مهمان میاد مادرت نزدیک هست بچه رو بده چند ساعتی نگه داره 

یکم حال و هوات عوض شه.....حرص بد غذایی بچه رو نخور ....راحت بگیر...سرت و گرم کن ...حتما پیاده روی یا وررش کن حال و هوات کلی تغییر می‌کنه ....

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫