2777
2789
عنوان

شکست عاطفی خوردم حالم افتضاحه

5236 بازدید | 219 پست

۲۷ ساعت از وقتی که بهم گفت داره عقد می‌کنه گذشته همش دو هفته نت قطع بود در ارتباط نبودیم ، خیلی دلایل مسخره آوردم خودمو گول زدم که چرا حتی یه اس یا زنگ بهم نمی‌زنه نگو آقا در شرف ازدواج بوده لطف کرده پیام داده میگه هفته دیگه عقد میکنم خواستم بدونی ، نابودم کرد مگه نمیگفت من جونشم مگه نگفت عشقشم همش این بود ؟ میگه یهویی شد میگه کار خانواده اشه ولی مکه میشه به زور یکی رو مجبوربه ازدواج کرد ، دلم شکسته از خودم بیشتر بدم میاد انقدر حس پاکمو پای کی ریختم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر بعضیا کثیفن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

فراموش میکنی ی سال دیگه میبینی دیگه قلب و احساس نداری بی حس شدی فکر نکن تا آخر عمر غمباد میگیری براش اینجوری نیست فقط حالت از هر چی عشق بهم و میخوره و قلبی برات نمیمونع 

زر زد ک باهات رابطه ی جن..سی داشته باشه موقع رابطه دوستت دارم میمیرم میگن دیگ هدف همین بوده دیگه 

زمان می‌بره خوب شی اما خوب میشی 

ههههههه بیخیال دخترجون من ۴ سال شوهرم بود انقدر آشغال بود که حتی غصه نخورد برای طلاقمون چرا چون یه انتر کنارش بود و دنبال ولگردی لحظه ای 

اونوقت تو دوستش بودی فقط ازش توقع داشتی اون انتر به زنش هم وفا نخواهد داشت برو خداتو شکر کن که قبل ازدواج و وابستگی بیشتر قلبیت گورشو گم کرده رفته