2777
2789

شماره و آدرس دعانویس توی تهران میخام مطمئن باشه لطفا راهنماییم کنید

اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنوعه عزیزم

همشون کلاه بردارن و گرنه خودشون زندگیشون این نبود 

ما روزها را به یاد نمیاریم بلکه لحظات رو به یاد میاریم😌        کلمات میتوانند دروغ بگند ورای انها رو ببین😇                    همیشه کاری رو که ازش میترسی رو انجام بده 😎                              

البته یکی دیگرو هم میشناسم اون خیلی دیگه از عجایبه یعنی برای مثال یکی تو خیابون راه بره ازش خوشت بیاد اسم خودشو مادرش و بدونی پیش این شخص دعا کنی چند بار باهاش ملاقات کنی هفته بعد خواستگارته خخخخ برای مثال گفتم ولی خیلی کارا از دستش برمیاد بابام شریکش پولشو بالا کشید پیش این آدم براش دعا گرفت هفته بعد شریکش با دستای خودش و شرمندگی بدون هیچ دلیلی اومد همه پولارو پس داد 

ولی متاسفانه نمیتونم نام ببرم یا آدرس بدم

البته یکی دیگرو هم میشناسم اون خیلی دیگه از عجایبه یعنی برای مثال یکی تو خیابون راه بره ازش خوشت بیا ...

میشه توی خصوصی بهم بگی

بخدا آبروم زندگیم درخطره عاجزانه خواهش میکنم😭😭😭

میشه توی خصوصی بهم بگی بخدا آبروم زندگیم درخطره عاجزانه خواهش میکنم😭😭😭

درخواست بده. منم مشکل تورو داشتم برام چند تا غسل و اینا نوشت . و گفت سوره کافرون و به مدت یک ماه روزی ۱۳۱ مرتبه بخون و آخرش اسم طرف و مادرش و بگو مثلا علی فرزند فاطمه .این دعا باعث میشه طرف تارو مار بسه یعنی دیگه به تو و زندگیت فکر نکنه مشغول خودش و زندگی خودش بشه من انجام دادم جواب داد یه خواستگاری که داشت آبرومو میبرد یه جوری گورشو گم کرد خودمم تعجب کردم فقط یک بار پیام داد که اظهار پشیمونی کرد

درخواست بده. منم مشکل تورو داشتم برام چند تا غسل و اینا نوشت . و گفت سوره کافرون و به مدت یک ماه روز ...

درخواست دادم عزیزم ممنون میشم بگی بهم 😭😭😭