2777
2789
عنوان

کسی جواب اینو بلده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 58 پست
وا ینی چی چرا چون باید تمایز پیدا کنن و موقع تمایز پیدا کردن این اتفاقا میفته معلمتون پرسیده؟

من اگه میدونستم ینی چی چرا از شما نمیپرسیدم😐🤣

بهش میگی سلام میگه چرا😐

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم شاید جوابش این باشه که یاخته های عصبی تمایز یافته ان

خداکنه همین باشه

فردا مظلوم میرم پیشش جوابو میبرم اشتباهم بود نمرمو بده😂

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
سلام خوبی گلم؟😍  چخبر؟  الان ی تاپیک دیدم یادت افتادم😂  نمیدونم چرا لینکش نمیاد ...

سلام گیسووو دلم برات تنگیده بود تو خوبی دختر؟

هیچ سلامتی😂

اوه اوه حتما راجع به موضوعیه که اشنامون کرد🤣

https://www.ninisite.com/user/a9fe80f4-b08f-4ffb-9ccc-5994e730ec5e/momenehtehran134692 نمیدونم چ ...

خیالی نیس بازش میکنم 😉

یاخته های عصبی و یاخته های تولید کننده پیام الکتریکی قلب چه تفاوتی با سایر سلول ها دارند که میتوانند ...

یاخته های عصبی چون نورون دارند میتونن پیاما رو انتقال بدن. مثل یک میدان الکتریکی عمل میکنن

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)