2777
2789
عنوان

کسی جواب اینو بلده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 58 پست
میدان الکتریکی 😐😐

نورون ها  واحد سلول های عصبی هستند که به دو نوع حس و حرکتی تقسیم می شوند و یکی پیام  های حسی را از قسمت های مختلف بدن به مغر و نخاع (بخش مرکز عصبی) می رسانند و دیگری که حرکتی نام دارند بالعکس پیام را از بخش مرکزی دستگاه عصبی به ماهیچه ها و دیگر قسمت های بدن ارسال می کنند این نورون ها با هم فرق هایی دارند فرق میان این دو این است که نورون های حسی دندریت بلند و آکسون کوتاه دارند ولی نورون های حرکتی آکسون یلند و دندریت کوتاه دارند دندریت ها پیام را به جسم سلولی که شامل هسته و سیتوپلاسم می باشد وارد و سپس آکسون ها آنها را خارج می کنند مسیر انتقال پیام نورون ها یک طرفه از در غیر این صورت اختلال پیام به وجود میامد (مانند خط به خط شدن تلفن!) نورون ها از طریق آکسون با دیگر سلول ها در ارتباط اند این محل ارتباط را سیناپس می گویند در این محل بین سلول های عصبی برخوردی وجود ندارد و فضایی خالی وجود دارد که این فضا توسط ماده ای شیمیایی به نام استیل کولین پر می شود و ارتباط بر قرار می شود در افرادی که از مواد مخدر استفاده می کنند این ماده از بین رفته و مواد سمی مخدر جایگزین آن شده و در ارسال پیام عصبی اختلال ایجاد می کند که باعث کاهش زربان قلب ، فشار خون و .. می شود.

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
یاخته های عصبی چون نورون دارند میتونن پیاما رو انتقال بدن. مثل یک میدان الکتریکی عمل میکنن

نه نه یاخته عصبی و حادی قلب دارای ولتاژ های حساسی هستن 

میتونن با اینها کاری کنن که باعث همون کار میشه

ولی بازم سوال که جیکار؟با ولتاژ ها چیکار میکنن

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه فرقی میکنه بابا یاخته ها همه اعضای یک دیگرند 😂😂

😂نه بخدا همین یاخته ها منو دیونه کردن همه جا هستن بحثشون هیچوقتتت از هیچ مبحثی خارج نمیشه

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
نورون ها   واحد سلول های عصبی هستند که به دو نوع حس و حرکتی تقسیم می شوند و یکی پیام &nbs ...

نصفش بیشترش درسته ولی انقد گشادیم میشه ک حال ندارم بگم منظورم از این که نادرست یه چیز دیگه بود 

درحال ساخت ....:)

خسته نباشی🤣تعلیقه که

😂😂پسره۱۶سالش بود 

میگفت عاشق دختر داییم شدم اصلا نمیتونم از فکرش بیرون بیام دوست دارم همش باهاش خرف بزنم 😂

عاقا تا اینجا که گفت من گفتم خودشههه 😂 

بعد گفت شمارشو ندارم با هم اصلا حرف نمیزنیم و صمیمی هم نیستیم خیلی هم خجالتیم 

همه هم داشتن میگفتن بچه برو بخواب فردا کلاس داری😂 

دیگه تعلیقش کردن

😂😂پسره۱۶سالش بود  میگفت عاشق دختر داییم شدم اصلا نمیتونم از فکرش بیرون بیام دوست دارم همش با ...

🤣🤣🤣🤣دیدم تاپیکشو بابا

خودمم یهو گفتم خودشه ولی دیدم ن ن اون اصلا گوشی نداره اهل این سایتا و بچه بازیام نیست🤣

انقدم تاپیک زده بود

😂😂عه  به بقیشون نگاه نکردم

فکنم ۷ ۸ تا از همین تاپیک زده بود

فکنم راست میگفت واسه من خیلی جالب بودا حس میکنم دروغ نمیگفت😑🤣