2777
2789
عنوان

کسی جواب اینو بلده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 58 پست
فکر کنم به یون سدیم و پتاسیم مربوط میشه که کانالها و دریچه های سلول باعث میشن پیام الکتریکی سرتاسر ا ...

نه اینکه در مورد خودسلول های عصبی هست...

تو هر جایی زمین خوردی؛شاید ازآه من باشه...💔
فکر کنم به یون سدیم و پتاسیم مربوط میشه که کانالها و دریچه های سلول باعث میشن پیام الکتریکی سرتاسر ا ...

وای من نمیدونم خیلییی گیجم میخوام بخوابم این چ سوالیه اخه 😐😂

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژن های کانال های الکترولیت ها توی اینا بیان میشه متفاوته.مثلا funny current با کانال سدیم دارن ک باعث ورود سدیم میشه و سلول پلاریزه میشه و بعد کانال  l type و t type کلسیم دارن  ک توی همه ی سلول ها نیست

نه اینکه در مورد خودسلول های عصبی هست...

بله

پتاسیم و اینا هم به این مبحث مربوطه ولی واسه این نه

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
ژن های کانال های الکترولیت ها توی اینا بیان میشه متفاوته.مثلا funny current با کانال سدیم دارن ک باع ...

مطمئنید؟

ما هم گیج کردی😐😂😂😂

😂😭جالا شما اشکال نداره من جوابشو میخواستم هیچی به ذهنم نرسید الان هرکیم یه جواب داده باز ذهنم نمیدونه کدوم درسته😐😂

خب یه سری ژن تو اینا بیان میشه که تو سلول های دیگه نمیشه 

خیلیا اینو گفتن

ولی بازم سوال پیش میاد که چرا...

من گفتم که شاید یه ویژگیه که فقط اینا دارن گفت خب چرا😐

از استادت بپرس جوابشو خو

خب خودش این سوالو پرسیده

فردا باید جوابو براش ببرم

ولی ن نت هست که برم مقاله هارو بخونم ن کتابایی که دارم کمکی میکنن نه کسیو دارم که بهم کمک کنه

خیلیا اینو گفتن ولی بازم سوال پیش میاد که چرا... من گفتم که شاید یه ویژگیه که فقط اینا دارن گفت خب ...

وا ینی چی چرا چون باید تمایز پیدا کنن و موقع تمایز پیدا کردن این اتفاقا میفته

معلمتون پرسیده؟