2777
2789

10 سال پیش انجام دادم 

اولین بار که گذاشتم درد داشتم با استامينوفن بهتر میشد ولی دردش زیاد بود نمیتونستم دوتا فکمو روی هم بذارم 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارتودنسی کامل دوفک رو انجام دادی؟

هزینش چقد شد؟

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

من الان ارتودنسی کردم 

حرف اول نظافت هست هر پنج چهار ساعت مسواک بزن کمتر از پنج دقیقه نباشه ..

و هر موقع بری پیش دکتر تا سه روز درد داری بعد خوب میشی مواظب براکت هات باش نشکنن و میوه هارو تیکه تیکه کن

10 سال پیش انجام دادم  اولین بار که گذاشتم درد داشتم با استامينوفن بهتر میشد ولی دردش زیاد بود ...

اره الان من دوتا دندون هام که روی هم قرار میگیرن درد داره

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!
اره الان من دوتا دندون هام که روی هم قرار میگیرن درد داره

آره باید تحمل کنی 

بهداشت رو هم رعایت کن 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
ارتودنسی کامل دوفک رو انجام دادی؟ هزینش چقد شد؟

اره

چون دندون هام زیاد کار نداشتن ۱۷ میلیون ازم گرفت ولی دوستام ۲۰ میلیون اینا کردن

من بیست سال پیش انجام دادم،، مدام مسواک میزدم، غذای سفت نمی‌خورد تا ی مدت، آدامس می‌جوید آب نمک مرتب ...

اداامس برا چی باید جوید؟

من بیست سال پیش انجام دادم،، مدام مسواک میزدم، غذای سفت نمی‌خورد تا ی مدت، آدامس می‌جوید آب نمک مرتب ...

اره بعد هر وعده غذایی مسواک میزنم ولی آب نمک و اینا نه انجام نمیدم

من الان ارتودنسی کردم  حرف اول نظافت هست هر پنج چهار ساعت مسواک بزن کمتر از پنج دقیقه نباشه .. ...

اره مثلا هلو و سیب تیکه میزنم اره دو یا ۳ بار که رفتم پیش دکتر چون سیم رو تغییر میده با کش ها به خاطر همین درد دارم ولی قابل تحمل هستش

دندون هاتون پوسیده نشده؟

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت