2777
2789
عنوان

نیروی کمکی(نظافت و...) خوب

257 بازدید | 8 پست

من پیاز به نیروی کمکی دارم برای یکی دوروز توی هفته،ولی از شرکت ها هرکییییییی اومده واقعا خوب نبوده و ماست مالی کرده رفته 

لطفا اگر مورد خوبی میشناسید معرفی کنید بهم 

که مرتب و تمیز باشه❤️❤️

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩

😱😱😱😱نیاز رو اشتباه نوشتم پیاز🤣

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی از این اپلیکیشن ها هم گفتم اومدن ولی خوب نبودن مثل هوم سرویس و خدمت ار ما و اچ اره و ...

اونایی که خوبن وقت ندارن بقدری مشتری دارن 

منم هرکی اومده خوشم نیامده از کارش میگم بمونه بهتره تا ببخشید تر بزنه   

من کمرم درد میکنه واقعا احتیاج دارم یکی بیاد کمک ولی اونی که میخام نیست 

هرکی پیدا کرد به منم بگه

اونایی که خوبن وقت ندارن بقدری مشتری دارن  منم هرکی اومده خوشم نیامده از کارش میگم بمونه بهتره ...

منم بخدا برای دیسک گردن و کمرم نیاز دارم 

بچه کوچیک دارم شاغلم هستم. ولی خونم کوچیکه و خلوت کارم زیاد نیست ولی بازم‌خوب کار نکرده هرکی اومده. جز یه خانمی که یکسال اومد ولی باردار شد نیومد اون عالیییی بود هر جا هست خدا سلامتی بده بهش

منم بخدا برای دیسک گردن و کمرم نیاز دارم  بچه کوچیک دارم شاغلم هستم. ولی خونم کوچیکه و خلوت کا ...

افرین اونی که خوبه ادم همیشه دعاش میکنه 

بعضی ها میان وقت بگذره پول رو بگیرن برن 

کارخونه هم واردی میخاد 

من تو اسبا کشی گفتم بباد باور کن اصلا بدلم نشست  هرجارو کشیده بود یطرف خاک مومده بود 

دیگه نگفتم بیاد همشم زنگ میزد بیام گفتم الان نه ادم روشم نمیشه بهش بگه 

دل ادم براشونم میسوزه ولی وقتی خوب کار نمیکنن  اومدنشونم فایده نداره

فقط یکی بود اومد خونه ی یکی از آشناها اونم وقت نداره 

من فقط کار اونو پسنید کردم

من خودم واردم ولی چه فایده توان ندارم کمرم مشگل داره یساعت کار کنم شب ازدرد میمیرم