2821
2789
عنوان

زایمان طبیعی

294 بازدید | 17 پست

سلام من ۴۰روزه زایمان‌کردم وقتی نشسته یا ایستاده ام قسمت پرینه خیلی درد میکنه  مسکن میخورم تا آروم شه.  بعد ۴۰ روز این‌دردا طبیعیه؟

خدایا دامن‌همه منتظرا رو سبز کن

من الان سه  ساله میگذره احساسه درد دارم.اولاش بیشتر بود. الان فقط یکم فک کنم طبیعی باشه چون من دکترم رفتم.به خاطر بخیه هاس فک کنم

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من الان سه  ساله میگذره احساسه درد دارم.اولاش بیشتر بود. الان فقط یکم فک کنم طبیعی باشه چون من ...

من بعد ۱۰ روز رفتم چک گرد گفت خوبه ‌ .  خیلی درد میکنه به سختی کارامو‌میکنم حالا‌امروز نوبت دکتر‌گرفتم خیلی نگرانم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چقد مگه زایمانم سخت بود به بدنت فشار اومده شاید بد بخیه زدن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
چقد مگه زایمانم سخت بود به بدنت فشار اومده شاید بد بخیه زدن

اخه ۴۰روز شد بنظرم دردش طبیعی نیس 

زایمانم سخت بود ولی نمیدونم چندتا بخیه خوردم

من بعد ۱۰ روز رفتم چک گرد گفت خوبه ‌ .  خیلی درد میکنه به سختی کارامو‌میکنم حالا‌امروز نوبت دکت ...

م زیاد درد نمیکرد قابل تحمل بود.اگه گفته خوبه فک کنم به مرور زمان خوب شه 

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه ۴۰روز شد بنظرم دردش طبیعی نیس  زایمانم سخت بود ولی نمیدونم چندتا بخیه خوردم

شاید خوب مراقبت نکردی کار سنگین نکن برو دکتر معاینه کنه بخیه هاتو

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

نه به نظر من طبیعی نیست تا چهل روز باید کامل خوب میشد . من بعد از چهل روز دیگه کوچکترین مشکلی نداشتم به جز لکه بینی که تا دو سه ماه بود 

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

نمیدونم چندتا بخیه خوردم . ولی زیاد خوردم زایمانم سخت بود

خوب همونه 

من 5 تا خورده بودم سرویس شدم سوزش داشتم با اینکه زایمانم سخت نبود

اونوقت چرا نپرسیدی چند تا بخیه خوردی احتمالا واسه اجابت مزاج دردت بیشتر میشه و اذیتت میکنه حتما لااقل مرکز بهداشت برو یه ماما معاینه کنه