2821
2789
عنوان

همسرم سه ماهه فوت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 4170 بازدید | 66 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عریزم شما شوهرتون در اثر بیماری لوتوس فوت شدن ، بعد از کمپ این اتفاق براشون افتاد ، یعنی اون جا دارو چیزی بهشون دادن ک حساسیت و لوتوس گرفتن ؟

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹
تو این سه ماه که شوهرم فوت شده و هفت ماهی که مریضی شوهرم طول کشید ما پول نداشتیم یبار نگفتن نوههامون ...

گریم کرفت، بغض و اشک امونم نمیده

خیلی واسه بچه هات ناراحت شدم

چند سالشونه؟

مگه قبلا رفت و آمد نداشتن الآنم اسی اگر بری خدایی نکرده برات حرف در میارن بذار یک مدت دیگه برو

حرف چی دقیقا ؟چرا نداشتن همش هم سر این دعوا داشتیم

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
حرف چی دقیقا ؟چرا نداشتن همش هم سر این دعوا داشتیم

چمیدونم عزیزم خانواده شوهر رو نمیشناسی

همون حرفهای خاله زنکی

که حتما میخات ازدواج کنه و...

ببخشید من صریح گفتم به دل نگیرید عزیزم ضمنا خدا صبرتون بده

عریزم شما شوهرتون در اثر بیماری لوتوس فوت شدن ، بعد از کمپ این اتفاق براشون افتاد ، یعنی اون جا دارو ...

نمیدونم شاید چون دوماه بعد از ترکش به این بیماری دچار شد

چمیدونم عزیزم خانواده شوهر رو نمیشناسی همون حرفهای خاله زنکی که حتما میخات ازدواج کنه و...ببخشید من ...

عیبی نداره گلم خیلی از این حرفا قرارع بیاد جلو مهم نیست برام

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز