2777
2789
عنوان

دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 71 پست
نه نه بازار کارش عالیه با اون خانم که حرف میزدیم میگفت چه میدونم هر دو ماه ازمایش سرطان باید بدیم نم ...

عزیزم من قبلا موقع انتخاب رشته تحقیق کردم و واقعا میگم رشته خوبیه نه بخاطر خوشحال کردن تو ، اولا پرستیژ کاری بالایی داره ، دوما جز مشاغل پرخطره و حقوق پایه بیشتری دارن بازنشستگی هم ۲۰ ساله ،برای ازمون های استخدامی سعی کن شرکت کنی و به محض تموم شدن درست استخدام شی 

در جست و جوی آرزوها🩺👩🏻‍⚕️                                   حالا که جهان پر از عناد است،بیا/اسلام که رو به ارتداد است،بیا/“عجّل لولیّک الفرج”  ها تا کی/پشت سرت حرف زیاد است بیا🥀 یا صاحب الزمان ،صاحب دل بی قرارمان🌘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به حرف بقیه گوش ندین. من رشتم بیوتکنولوژیه. کلا هشت یا نه تا دانشگاه دولتی دانشجو میگیرن تو کشور که ...

کلا بازار کار خرابع...منم مثل خودت کلا به علوم پایه علاقه دارم و به حرف هیچ کس هم گوش نمیدم خوب کاری کردی😎😂

یه جوری با ناراحتی میگید انگاری رشته بدیه😐  بابا مسلمونا مامایی و رادیولوژی آرزوی یک عالمه دا ...

🥲🥲🥲هعی...وقتی تو یه خانواده ایرانی بدنیا میای همینه

عزیزم دکتری پیوسته بیوتکنولوژی ؟ خواهر من خیلی علاقه منده ولی پدرم به پزشکی و دندان اصرار داره البته ...

سلام. نه من کارشناسی آوردم. دکتری پیوسته بهتره از المپیاد و از سنین پایین شروع کنین که به سن کنکور که رسیدین مدال طلا بیارین و برین این رشته. چون از طریق کنکور کار سخت می‌شه و باید رتبه زیر صد و یا حتی زیر ده داشته باشین تا بیارین. فقط دانشگاه تهران پیوسته داره و کلا کمتر از ده نفر میگیره بیشتر هم از پسرها میگیره. امسال از مدرسه ما یکی از المپیاد رفت و قبول شد. اما کارشناسی هم بد نیست. حداقلش اینه که برای فوق و دکتری می‌تونی بری خارج ولی توی دکترا پیوسته یه سر باید بخونی تا دکتری. بازارکار این رشته و آیندش واقعا داغونه. حداقل تا الان که این طوری بوده. ان شالله تا چند سال دیگه شرایط عوض بشه ما دستمون نمونه تو پوست گردو... 

سوالی درباره اوتیسم یا آسپرگر داشتین در خدمتم.                               بپرسین، تا بدونین، تا درک کنین؛ تا ما رو قضاوت نکنین:)                     لینک تاپیک پرسش و پاسخ درباره اوتیسم که می‌تونین سوالاتی که از بنده پرسیده شده و جواب‌هاشون رو اونجا ببینین: https://www.ninisite.com/discussion/topic/9677563/%d9%be%d8%b1%d8%b3%d8%b4-%d9%88-%d9%be%d8%a7%d8%b3%d8%ae-%d8%af%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d8%a7%d9%88%d8%aa%db%8c%d8%b3%d9%85%d8%aa%d8%a7-%d8%ac%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9%d9%87-%d8%b9%d9%84%d9%85%d8%b4-%d8%b1%d9%88-%d8%af%d8%a7%d8%b4%d8%aa%d9%87-%d8%a8%d8%a7%d8%b4%d9%85-%d8%ac%d9%88%d8%a7%d8%a8-%d9%85%db%8c%d8%af%d9%85
همه ازت انتظار پزشکی دارن

همه رو ولش کن 

همه فقط یک هفته راجب رشتت میپرسن که چی قبول شدی بعدش فقط خودتی و خودت 

ببین شما با سهمیه قبول شدی سال دیگه بدون سهمیه شاید حتی رتبت به پرستاری آزاد هم نخوره  

بازم هرطوری خودت می‌دونی 

بازارکار خوبی نداره تا دکتر هست کسی پیش ماما نمیره

دختر خاله من ماماعه..میگه یکی از همکارام مطب زدو اینا الان ماهی بالای ۵۰ اینا درامد داره...گنابادیه

همه رو ولش کن  همه فقط یک هفته راجب رشتت میپرسن که چی قبول شدی بعدش فقط خودتی و خودت  بب ...

متاسفانه سهمیم امسال بدردم نخورد...با همون رتبه منطقم قبول شدم...