2777
2789
عنوان

به همفکریتون احتیاج دارم😭😭😭

324 بازدید | 33 پست

من دوساله با یکی تو رابطم و خیلی خیلی همو دوس داریم از یه طرف امشب پسر عموم بهم پیام داده و قبلنم چند نفرو فرستاده که بهم بگن میخواد بیاد خواستگاری 

کسی که باهاشم خانوادش راضی نیستن ب ازدواجمون ولی نمیتونم ازش جدا شم....خانوادش طرز فکرشون قدیمیه و میگن که دختری ک باهات دوست باشه خرابه یعنی باباش راضی نیست و هرکاری که بشه کرد رو انجام دادیم ...قهر از خونه و مشاوره و مسالمت و التماس و انواع و اقسام چله و نذر و نیاز .... از روی ناچاری رفتم دعا گرفتم دوسه روز پیش ...امید اخرم ب اینه ک دعاها اثر کنه البته هنوز شروعش نکردم و دعا نویسه میگفت چهل روز طول میکشه اثر کنه 

از طرفی این پسر عموم پدر و مادر نداره و بخاطر همین حمایت کل فامیلو داره و اگر ردش کنم باید جلوی یه طایفه ادم وایسم و خب بابامم حمایتم نمیکنه ...

میشه یه همفکری بکنید که چیکار باید بکنم😞

به نظرتون چطوری محترمانه درخواست پسر عمومو رد کنم ...

پسر عموم پسر بدی نیست ولی من بهش حسی ندارم چون دلم جای دیگست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرعمو رو بکش کناری،حرف دلتو بهش بگو،حس میکنم اونقدر مرد هست که جایی جار نزنه.در مورد عشقت هم،زندگی که بخواد با دعا و ایناشروع شه،به هیچ وجه دوام ندارد.از منه متاهل بشنو۷۰درصد خانوادش تو زندگیتون موثره

Sami2255سابق.یک عدد تعلیقی هستم🥴😅
شرایط پسرعموت بهتره یا اون پسره ؟  ب نظر من موافقت خانواده ی پسر مهمه ...ب حرف خانوادت گوش کن ...

شرایط اینی ک باهاشم بد نیست .ینی در حد یه ماشین و حقوق حدودا  ۲۰ تومنی  شرایط پسر عمومم از نظر مالی در همین حده یکم کمتر ، ولی خب چون دوساله باهاشم و واقعااا پسر اقاییه و از نظر اخلاقی واقعا فوق العادس نمیدونم باید چیکار کنم 

یک بار برا همیشه پسره بگه اگه با دوست دخترم ازدواج نکنم 

۱۰۰ در ۱۰۰ با دوست دختر یکی دیگه ازدواج میکنم😐😐 

در کلی دخترم اون پسرو بخوای خانوادشم تو زندگیت هستن 

تحمل این وضع سخت میشه 

الان داغ عشق و عاشقی و قهر و ... هستین اما برید زیر یه سقف ورق برمیگرده 

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
پسرعمو رو بکش کناری،حرف دلتو بهش بگو،حس میکنم اونقدر مرد هست که جایی جار نزنه.در مورد عشقت هم،زندگی ...

حرفتون کاملا درسته ....دعا رو واسه پدرش گرفتم ک فقط زبونش بسته شه 🥲به نظر شما کار اشتباهی کردم؟

حرفتون کاملا درسته ....دعا رو واسه پدرش گرفتم ک فقط زبونش بسته شه 🥲به نظر شما کار اشتباهی کردم؟

دعای زبان بند همیشگی نیس،تا کی بسته باشه؟بعد سالها زندگی با دوتابچه،جهنم واست درست کنه؟

Sami2255سابق.یک عدد تعلیقی هستم🥴😅

خاک تو سر من با بیست سال سن برای دلخوشی حتی  ن در بند کسی ن بند به کسی  حالا اگ من پسرعمو داشتم حتما اصلا نگاهمم نمیکرد،😂

عزیزم ببین خانواده خیلی اهمیت داره و شما دعاتم اثر کنه یاهات ازدواج کنه فردا خانوادش اذیتت کردن چی میای تایپک مادرشوهر این گفت خارشوهر اون گفت میزنی ببین زیبای من شما از نظر فکر من دو راه داری یا بری اون پسرعموئه رو بکشیش کنار باهاش از راه درد و دل دربیای بگی دلت با کسیه و اینا اونم از رودوست داشتن با صد اه و ناله بکشه کنار یا اینکه اگر نمیخای خانوداه اینده شوهرت دیوونت کنن یا این پسره ک دوسال باهاشی کات میکنی ب پسرعموتم یه بهونه جور میکنی میگی شش هفت ماه دیگ میتونم بهت فک کنم در این شش هفت ماه یا یک سال دوسال شما میری پیشرفت میکنی و خودت مشغول میکنی حالا کاری درسی هنری ورزشی هر کوفتی خوب بعد یا میری با پسرعموت بهش فک میکنی یا اینکه ن کلا سینگل بگور میشی یا میری با یکی دیگ اهان راه سومم اینکه یا خانواده پسره خوب بشن باهات اما بهت هشدار میدم خانوداش راضی نباشن ازدواج کنی ب گاف الف میری

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
یک بار برا همیشه پسره بگه اگه با دوست دخترم ازدواج نکنم  ۱۰۰ در ۱۰۰ با دوست دختر یکی دیگه ازدو ...

ادم زبون نفهم مگ حالیش میشه این حرفارو...میگن ما واست دختر افتاب مهتاب ندیده از فامیل پیدا میکنیم بگیری ....🤣

دعای زبان بند همیشگی نیس،تا کی بسته باشه؟بعد سالها زندگی با دوتابچه،جهنم واست درست کنه؟

حرفتون حقه...حرف حقم جز تایید که جوابی نداره ...خدا یا خانوادشو کلا رام کنه یا مهرشو از دلم ببره...