شماها ازین جاری زرنگا دارید آیا؟ جاری کوچیکم تقریبا دو سال بعد من اومد و اضافه شد به جمع خانواده شوهرم. من الان یه بچه دو ساله دارم. اونم تازه عید عروسی کرد. دو تا جاری بزرگترم دارم که اولی خونش شهرستانه و به ندرت میاد شهر ما و نهایت دو شب بمونه و برگرده. دومی هم میاد ولی چون سه تا بچه داره انگار خونه خودش راحت تره البته میاد خونه مادر شوهرم ولی نه اندازه ما. من شوهرم خیلی به مادرش علاقه داره و معمولا هفته ای یکی دوبار میره خونش . یا آخر هفته ها هممون میریم روستا خونه باغ پدرشوهرم . جاری کوچیکم اصلاااااا به روی خودش نمیاره که منم هستم و باید یه گوشه از کارو بگیرم. همین جوری میشینه ور دل برادرشوهرم اگه اون بره تو اتاق اینم میره اگه بخوابه اینم میخوابه و.... خلاصه فقط منتظره بهش خدمات برسونی. من اوایل واسم مهم نبود میگفتم تازه اومده و غریبس...ولی الان کاملا مشخصه داره زرنگی میکنه ... مادرشوهرم هم هی میگه به خاطر علی(برادر شوهرم) چیزی نمیگم و ...یا میگه حالیش نیست یا میگه هنوز غریبی میکنه . اصلا انگار ما نوکرشیم.. به شوهرم هم که میگم میگه من که نمیتونم به اون چیزی بگم . تو اگه سختته کار نکن. ولی اگر بقیه هم بخوان مثل اون باشن که گوه خونه رو برمیداره... کمم نمیاد که بگم کم میاد به درک که کار نمیکنه... نمیتونمم بیشتر ازین به شوهرم غر بزنم چون دعوامون میشه . الان واقعا اعصابم خورد بود خواستم احساس درونیمو بگم شاید کسی درک کنه چی میگم و یه راهی بگه بهم. شاید بگید نرو که نبینیش ولی نمیشه شوهرم خیلی آدم مقابله به مثل کنی هست. من نرم خونه مادرش در مورد خونه پدر مادرم رفتن کرم میریزه ینی مجبورم برم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب تو هم از این به بعد بچه ت رو بهونه کن کار نکن، درست موقع کار کردن بگو بچم رو میخوام بخوابونم ،یا موقع کار غذاشو بیار بده
کسی به تو نمیگه چرا کار نمیکنی چون بچه کوچیک داری دیگه توقع ها میره سمت اون
♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
خیلی اعصابم به هم میریزه وقتی میبینمش میخوام بترکم اصن
منم از اینجور ادما خیلی بدم میاد. بهترین راه اینه که هم شما و هم بقیه ازش بخوان که تو کارا کمک کنه. برای شروع بهتره مادرشوهریا پدرشوهرتون که بزرگترن، کار ساده تری رو بهش بدن تا انجام بده در حالیکه بقیه هم دارن کارای دیگه ای رو انجام میدن.
من اهلِ دوست داشتَنَم...تو اهلِ کجایی؟ با عرض پوزش، درخواست دوستی پذیرش نمیشود🚫
من چی بگم که عروس کوچیکم هر سهچهار ماه میرم یکی دوروز بمونم مثل چی ازم کار میکشن بعد جاری خانم دقیق سفره که انداختیم تشریف میارن فقط ظرف شستن کمک میکنه من دیگه صدام دراومدجلو شوهرم