2777
2789
عنوان

تجربه روش جذب خواسته ها

765 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها به نظرتون آدم به چیزی فکر نکنه و حساس نشه روش زودتر اتفاق میوفته یا اینکه مدام بهش فکر کنی و خودتو تو اون موقعیت تصور کنی زودتر بهش می‌رسی ؟،هم نظرتونو و هم تجربه تون .مثلا من خیلی دلم میخواد یه وام به اسمم دربیاد اگه نمی‌دونم چه طوری جذبش کنم واقعا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم اولی! 

شما وقتی خواستت رو تصور میکنی مغز هم فکر میکنه به اون هدف رسیده و دیگه تلاشی براش نمیکنه و وقتی که اتفاق نیوفته افسرده میشید .

وقتی‌کنارمیای‌وکسی‌نمیبینه؛بگذروبرای‌همیشه‌برو 
بنظرم اولی!  شما وقتی خواستت رو تصور میکنی مغز هم فکر میکنه به اون هدف رسیده و دیگه تلاشی براش ...

راستش اینو درباره لاغر شدن امتحان کردم و دقیقا همین طوری شد که تو گفتی ،حتی اعتماد به نفس کاذب هم گرفتم اون مدت .من این کار من احتیاج به تلاش نداره.

من منتظرم تا یه وام به اسمم دربیاد .و تلاش نمی‌خواد 

راستش اینو درباره لاغر شدن امتحان کردم و دقیقا همین طوری شد که تو گفتی ،حتی اعتماد به نفس کاذب هم گر ...

امیدوارم به اسمتون در بیاد .

وقتی‌کنارمیای‌وکسی‌نمیبینه؛بگذروبرای‌همیشه‌برو 

اگه وامت از این خونگی هاست که اصلا بهش فکر نکن چون هربار که نزدیک به قرعه میشه و ذوقو امید داری که اسمت دربیاد ولی درنمیاد،بیشتر ناامید میشی..بسپارش دست خدا چون خودش میدونه چه وقت قرعرو به اسمت بزنه..