2777
2789
عنوان

با خواهرشوهرم بحثم شده😏

374 بازدید | 13 پست

سه ماه پیش یه اختلافی با خواهرشوهرم پیدا کردم خیلی ازم بزرگتره.شوهرمم میدونه حق با منه

یکی دوبارهمدیگرو دیدیم توی مجالس ولی اصلا منو نگاه نکرد من میخواستم بهش سلام بدم

بعدش الان پرو پرو از شوهرم میخواد ضامن بانکیش بشه یا ازش چک میگیره برا انجام کاراش مثل گذشته که همیشه همینطور بود

ب نظرتون من که از این موضوع ناراحت میشم باشوهرم چه برخوردی داشته باش.شوهرم میخواد کار همه رو راه بندتزه😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همونقدر که تو براش عزیزی خواهرشم عزیزه مگه میتونه ولش کنه

تو همچنان سرسنگین باش

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

آخه خیلی بهم برخورده

عزیز به خاطر کدورت خودت بین بقیه اختلاف ننداز 

بزرگوار اگه کینه ای و زود رنج هستی دنبال رشد خودت باش این دنیا فانیه موندگار که نیست قراره یه روز تموم بشه... خیلی این مسائل و کدورتها رو جدی نگیر ،دلتو بزرگ کن تا هم کمتر تو این دنیا اذیت بشی هم اون دنیا چیزی دستت رو بگیره

ترمیم گره های اخلاقی و روحی از هزاران صدقه و کار نیک با ارزش تره 

دلتو خدایی کن گلم به کمتر از خدا معامله نکن

اون خانم عین خیالشم نیست ب من بی احترامی کرده 

بی احترامی و ظلم اون اول شخصیت خودشو نشون داده بعدم ظلمش اول در حق خودش بوده

از درون عزت نفست رو زیاد کن اینجوری هر بادی بهت آسیب نمیزنه پریشونت نمیکنه