2777
2789
عنوان

دخترم گیر داده رژ لب میخواد

4544 بازدید | 69 پست

من خودم با آرایش کردن دختر بچه ها مخالفم حتی خودم چندسال رژ ساده نزدم که بچه هام به طرف آرایش نرن حتی واسشون وسایل آرایشی اسباب بازی نخریدم

ولی بهشون اجازه بالم لب رو دادم 

حالا امشب تصادفی رفتیم خونه مادرشوهرم خواهرشوهرم هم اونجا بود دختر کوچیکش ۳ سالشه و ازین رژ فانتزی ها که درشون طرح داشت دستش بود 

حالا دختر منم گیر داده منم ازون رژلب ها میخوام 

دخترم ۵ سالشه

خواهرشوهرم میگه برو واسش بخر😑😑😑

مامان من عذاب وجدان میداد پوستت خراب میشع😂

خیلی طول نکشید تا فهمیدم  قوی بودن به تحمل کردن نیست به قدرت رها کردنه ________پیگیر ارزوهامم بدجور تو دعاهاتون برای حاجت روایی منم دعا کنید💜💜____________ بزرگترین موفقیت یک دختر همین دختر بودنش است و بزرگترین شانس پدر مادرش دختر داشتن است🌱کاش نی نی یار بودم  اونایی که زن ستیزی  میکنن و ارزش زن رو زیر سوال میبرن و قدر دختر هارو نمیدونن تعلیق میکردم✌🏼ما اشرف مخلوقاتیم و تو تدبیر بقیه موجودات نقش داریم  پس حواسمون به حیوونا باشه گربه ها و سگ ها و... اونا نعمت های خدان اگه دیدی کسی داره اذیتشون میکنه حتی اگه خوشت نمیاد ازشون  ساکت نشین اونا پاکن و لایق ازار و اذیت نیستن 🐏😻🐕🦌 من دختر ارزو های کسی نیستم ولی هر روز به دختر ارزو های خودم نزدیک تر میشم🌹مدافع حقوق زنان❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم یه مدت گیر داده بود اجازه دادم یبار بزنه اما گفتم تو خودت همینجوری خوشگلی وقتی اندازه مامان شدی لازم داری بزنی . الآنم هربار میبینه من رژ میزنم میگه مامان قول میدی بزرگ شدم برام بخری منم نیم آره و تموم

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

هرچقدر بيشتر سختگيرى كنى حريص تر ميشه براش

يدونه رژلب خوب بدون سرب بگير

يا حتى بالم رنگى

بشينيد با هم جلوى اينه بزنيد

شوخى كنيد بخنديد

بذار ببينه چيه چطوريه

شوقشو داره 

تا تجربه كنه و ازش بگذره

بخر براش ببینه چیز خاصی نیس اینجوری کنی بعدا غلیظ آرایش خواهد کرد

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

چی میشه مگه بگیر براش دوبار میزنه میبینه خبری نیس نگیری ولی عقده اش میمونه تو دلش بعدا از اینایی میشه که خیلی آرایش میکنن😁

مربی بدنسازیتونم😍💪🏻....به نام خداوند رنگین کمان🌈🖤

ولی اینی که دخترت میخواد لیپ گلاسه رنگ نداره زیاد که یدونه بخر جنس خوبشو 

خیلی طول نکشید تا فهمیدم  قوی بودن به تحمل کردن نیست به قدرت رها کردنه ________پیگیر ارزوهامم بدجور تو دعاهاتون برای حاجت روایی منم دعا کنید💜💜____________ بزرگترین موفقیت یک دختر همین دختر بودنش است و بزرگترین شانس پدر مادرش دختر داشتن است🌱کاش نی نی یار بودم  اونایی که زن ستیزی  میکنن و ارزش زن رو زیر سوال میبرن و قدر دختر هارو نمیدونن تعلیق میکردم✌🏼ما اشرف مخلوقاتیم و تو تدبیر بقیه موجودات نقش داریم  پس حواسمون به حیوونا باشه گربه ها و سگ ها و... اونا نعمت های خدان اگه دیدی کسی داره اذیتشون میکنه حتی اگه خوشت نمیاد ازشون  ساکت نشین اونا پاکن و لایق ازار و اذیت نیستن 🐏😻🐕🦌 من دختر ارزو های کسی نیستم ولی هر روز به دختر ارزو های خودم نزدیک تر میشم🌹مدافع حقوق زنان❤❤

منم بچه بودم زن داییم از این چیزا خیلی واسم می‌گرفت 

باعث شد الان دیگه زیاد درگیر آرایش و اینا نیستم... 

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)

اونم احتمالاً نوعی بالم لب بوده.

من اسباب بازی آرایشی خریدم، ولی بهش گفتم اینا بهداشتی نیستن به صورتت نزن، به جاش آرایشگاه بازی میکنیم عروسکا رو آرایش میکنیم. دختر منم ۵ سالشه. حساسش نکن.

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...