2777
2789
عنوان

💙💙ختم سوره یس💙💙

| مشاهده متن کامل بحث + 3313 بازدید | 210 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@انگلیسی_خطیر   @مادرمحمدوعلی   @شولا۹۹   @61ermiya61   @فرشته۱۳ ...

سلام عزیزدلم...چقد خوشحال شدم که دوباره ی ختم دیگه گذاشتین....ان شاالله شما و همگی از این ختم حاجت روا بشن..ممنونم نیلی عزیز....

فقط خدا
@manae     @دلنازوک       @رایحه_بهشت   @درمسیرخدا &nb ...

سلام عزیزم 

خیلی ممنون که تگم کردی خیلی خوشحال شدم که بازم ختم داریم انشالله هم ثواب اخروی نصیب مون بشه و هم همگی حاجت روا بشیم انشالله 

خیلی ممنون از شما عزیزم که باعث این امر خیرین

خوشحال میشم منم تو چله سوره یس سهیم باشم

مینا و نیتم هم یه ازدواج خوب و آسون و باز شدن بختم انشالله در اسرع وقت

ممنونم ♥♥♥

یه روزی به آرزوهام می رسم چون خدا رو دارم، پس پیشاپیش میگم خدایا شکرت
@m990m   @فافایا   @70alna   @نگین9331   @نگییین    

سلام عزیزم خوبی خوندم عشقم ممنونم که صدام زدی هستم به امید خدا فقط یکی دوروز قبلش یادآوری کن

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
@manae     @دلنازوک       @رایحه_بهشت   @درمسیرخدا &nb ...

سلام عزیزم، با کمال میل و به امید خدا... اسممو بنویسید🌹

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
سلام عزیزم  منو بنویس

سلام گلم خوش اومدی 😍

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
سلام عزیزم ، حتما هستم ، هدیه به امام زمان (عج) به نیت سلامتی و تعجیل در فرج مولا 

سلام گلم خوش اومدی 😍

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
عزیزم من هستم ولی همزمان یه چله یاسین دیگه هم دارم اشکال نداره؟ البته شاید تا ۲۰ مهر تموم شه

سلام گلم نه اشکال نداره این سوره خیلی با فضیلته  گفتم بازم بزارم گلم خوش اومدی 😍

سلام گلم منم بنویس به نیت فروش ماشین .

سلام گلم خوش اومدی قوانین ختم صفحه اول رو بخون قبول کردی در خدمتیم